fbpx
Romantisch wandelen en dineren door de sfeervolle binnenstad van Utrecht
Beautiful sunrise over Amsterdam, The Netherlands, with flowers and bicycles on the bridge in spring

Romantisch wandelen en dineren door de sfeervolle binnenstad

Wat is er fijner dan samen door een stad zwerven en in het sfeerlicht van de straatlantaarns nieuwe plekken ontdekken? Hoe heerlijk als je dat combineert met een borrel en een goed diner. Met Walking Dinner combineer je het allemaal én wordt het bovendien tot in de puntjes voor je geregeld. Romantisch wandelen en dineren door de sfeervolle binnenstad

3 gangen in 3 restaurants

De naam zegt het al: het is een diner dat opgesplitst is. Jullie diner begint in het eerste restaurant. Daar smul je van een borrel en hier start jullie diner met het voorgerecht. Vervolgens loop je samen door de stad naar het volgende restaurant. Handig dus om voor deze keer niet je hoge hakken van stal te halen, maar stevige doch aantrekkelijke stappers. In het tweede restaurant nuttig je het hoofdgerecht. Je kunt in elk restaurant je voorkeur of dieet doorgeven, dus no worries als je date vegetariër is. Na het hoofdgerecht wandel je weer samen door de binnenstad. Je komt door sfeervolle steegjes (ja, er mag gekust worden!) en straatjes. In het derde restaurant komt de klapper: het dessert. Een grande finale van een heerlijke avond samen!

Hidden gems in de stad

Met Walking Dinner loop je tussen elk restaurant langs de highlights van de stad. Wie in Utrecht een Walking Dinner doet, komt dus vanzelfsprekend langs de Dom, de gezelligheid op het Neude en langs de prachtige grachten. Maar minstens net zo interessant zijn de hidden gems, onbekende pareltjes in de stad. Wie een Walking Dinner doet in Utrecht, ziet het allemaal.

Utrecht, Amsterdam of toch Berlijn?

Ga je daten in je eigen stad en nieuwe parels ontdekken? Wordt het een stad in Nederland? Of ga je toch samen citytrippen en een Walking Dinner doen in Berlijn, Bratislava of Cordóba? Het kan allemaal. Op de website van Walking Dinner vind je een overzicht met plaatsen die meedoen.

Zorgeloos daten en eten

Met een Walking Dinner wordt je volledig ontzorgd. Via de website boek je jullie date en de rest wijst zich vanzelf. Binnen een paar minuten heb je de bevestiging in je mailbox met een boekingsnummer waarmee je reservering bij de restaurants is gemaakt. Je kunt meteen met de voorpret beginnen, want de route en beschrijving van de highlights ontvang je ook direct. Handig als je wat extra indruk wilt maken op je date.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.