fbpx
De vijf leukste spellen voor twee personen
De vijf leukste spellen voor twee personen

De vijf leukste spellen voor twee personen

Eyes on the sun

Old skool een spelletje spelen, dé oplossing voor wanneer je Instagram hebt uitgespeeld, even geen zin hebt in Netflix en iets leuks wilt doen samen.  Dat kan even zoeken zijn, want veel spellen moet je met drie of meer spelen of zijn niet echt heel spannend met z’n tweetjes. Wij gingen op jacht en vonden deze vijf spellen, die perfect zijn voor een avondje gamen.

Tijd voor een offline spelletje: Wie wint?

Vijf leukste spellen voor twee personen

Azul

Wie ooit in Portugal was, herkent het patroon op de doos: de kleurrijke tegels die je daar op elke straathoek tegenkomt. Daar draait het spel Azul ook om: je speelt tegen elkaar om de patronen in zo min  mogelijk beurten compleet te krijgen. Lastiger dan je wellicht denkt! 

De jury van Speelgoed van het jaar 2018: ‘Azul is de ontdekking van het jaar. Een aangename verrassing. Echt een nieuw spel met een originele vormgeving. Mooie steentjes.’

de vijf leukste spellen voor twee personen

Ticket to ride

Samen door heel Europ reizen. Klinkt romantisch he? Het kan nu op 1 avond, met het spel Ticket to Ride. Je speelt tegen elkaar om zo veel mogelijk stukken rails aan te leggen, zodat je samen aan de reis kunt starten. Waar ga je naar toe: Londen, Riga of toch Angora? 

Ticket to Ride is een spannend, niet al te ingewikkeld spel en perfect met twee personen te spelen!

 

de vijf leukste spellen voor twee personen

Black stories

Een spelletje waarbij je allebei languit op de bank kunt blijven liggen? Dat is Black Stories. En zet je roze bril maar af, want voor dit spel heb je een zieke geest nodig. Of creatief, hoe je het maar wilt noemen. Je lost namelijk hele vreemde moorden op. Je mag daarvoor vragen stellen die alleen met Ja en Nee beantwoord kunnen worden. 

Ontdek de donkere kant van je lief met Black Stories!

de vijf leukste spellen voor twee personen

Regenwormen

Vijftien stenen en acht dobbelstenen, dat is de complete inhoud van het doosje van Regenwormen. Een compact spelletje, dat daarom ook lekker makkelijk mee te nemen is. Het speel is eenvoudig: wie het meeste aantal dobbelstenen weet te verzamelen, wint. En natuurlijk mag je elkaar onderweg pesten…

Eenvoudig te leren, snel te spelen en enorm verslavend. Dat is Regenwormen

de vijf leukste spellen voor twee personen

7 Wonders Duel

Duel is het enige spel in dit lijstje dat exclusief met twee personen te spelen is! Het speelt zich af in drie tijdperken. In elk tijdperk kun je wetenschappelijke ontwikkelingen doen, je leger versterken en muntstukken winnen om een beschaving te creëren en wonderen te verrichten. 

Voor de fanatieke spelers onder ons: 7 Wonders Duel

Wat is jouw favoriete spel voor twee personen?

Dit is onze top 5 van spellen die je met 2 personen kunt spelen. Wat zijn jouw favorieten? Laat het weten en deel je beste tips in de comments.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.