fbpx
Samen fanatiek: bezoek een sportwedstrijd

Samen fanatiek: bezoek een sportwedstrijd

Wie van jullie is de fanatiekste supporter: jij of zij? Ga samen naar een sportwedstrijd en ontdek het zelf. Koop tickets voor een spannende wedstrijd, trek je beste supportersoutfit uit de kast en moedig samen jullie favoriet aan!

Welke wedstrijd bezoeken jullie?

Misschien vinden jij en je lief meerdere sporten leuk of liggen jullie sport interesses uit elkaar. Dan is een sportwedstrijd kiezen best een uitdaging. Daarom geven wij jullie een paar tips.

  1. Ga voor iets nieuws: bezoek een wedstrijd van een sport die jij en je lief niet kennen. Misschien is hij wel erg benieuwd hoe een echte basketbal wedstrijd eraan toe gaat. Of wilde zij altijd al ontdekken wat honkbalwedstrijden zo populair maakt in Amerika. Samen een nieuwe sport leren kennen en een team aanmoedigen maakt de wedstrijd extra spannend!
  2. Bezoek je favo sport live. Ga naar een wedstrijd van een sport die jullie al kennen, maar nog nooit live hebben gezien. Wat dacht je van een F1 wedstrijd? De ervaring van een sportwedstrijd samen live kijken is veel toffer dan thuis. + deze wedstrijdervaring zal je lief nooit vergeten.
  3. Grabbel een sport. Teveel sporten waarvan de wedstrijden live zien jullie aanspreekt? Schrijf allebei de verschillende sporten waar jullie naartoe willen op papier, vouw de papiertjes dubbel, stop ze in een pot en grabbel de sport die jullie gaan bezoeken. Wordt het voetbal, tennis of toch volleybal?

Zo ziet jullie sportdate eruit

Of jullie nou naar een voetbal, honkbal, boks- of tenniswedstrijd gaan, samen een sportwedstrijd bezoeken is een echte ervaring. De spanning, het gejuich; het zorgt voor een mega gezellige sfeer.

Jij en je lief zijn op tijd vertrokken en komen aan bij het stadion. Jullie bezoeken allebei voor het eerst een honkbalwedstrijd en zijn ontzettend benieuwd. Nadat de tickets zijn gescand lopen jullie het terrein op. Je lief loopt uiteraard even langs een merchandise kraam. Met een trui en een baseballpetje komt ze teruggelopen. Je lacht, nu is ze pas echt een fanatieke supporter. Met jullie outfits aan maken jullie een paar leuke selfies bij het sportveld.

De wedstrijd begint bijna. Je haalt nog even 2 cola en een broodje Unox, want dat mag volgens jou niet ontbreken. Wanneer jullie de zitplekken hebben gevonden kijk je naar je lief die stralend het stadion rondkijkt. Jullie hebben er helemaal zin in en zitten op het puntje van de stoelen. Steeds als er een punt wordt gescoord pak je de hand van je lief en juichen jullie mee met de rest van het publiek. In de pauze kletsen jullie over de tussenstand en de heerlijke energie in het stadion, tot jullie ineens je gezichten op de Kiss-cam zien. Jullie geven elkaar een kus en lachen bescheiden naar de camera. De wedstrijd gaat verder en uiteindelijk wint jullie favoriete team de wedstrijd op het nippertje. Hand in hand lopen jullie kletsend terug naar de auto. Het was een perfecte wedstrijd om te kijken met je lief.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.