fbpx
Ontdek deze 5 steden op de sup

Ontdek deze 5 steden op de sup

Oké daar ga je: met de peddel in je hand stap je op de sup. Je zoekt even naar je evenwicht en raakt dan voorzichtig het water met de peddel. De sup gaat rustig vooruit. Terwijl je geniet van de voorjaarszon en de grachten van de stad krijg je de slag te pakken. Wat een leuk idee van je lief, zo’n date op het water.

Een sportief uitje

Suppen: een leuke sportieve bezigheid op het water. Heb je zin om een dagje op pad te gaan met je lief? Dan is suppen in de binnenstad erg leuk! Je gaat gezellig samen de stad in, bezoekt wat boetiekjes, drinkt wat op het terras en dan ga je samen het water op. Tijdens het suppen lach je om je lief die bijna z’n evenwicht verliest en hou je een wedstrijdje wie het eerste bij de volgende brug is. Met de sup ontdek je de stad vanaf het water en ben je ook nog sportief bezig! Ontspan na afloop je spieren door gezellig te borrelen en na te kletsen bij een cafeetje aan het water.

PS: check ook deze date op het water: Surfen

De leukste steden om te suppen

In welke steden kan en mag je eigenlijk suppen? Wij hebben de leukste plekken voor je uitgezocht, check deze eens!

  1. What’SUP Utrecht. Deze stad wil je zien vanaf het water. Sup romantisch langs de Singel en langs de mooiste groene plekken in de stad. What’SUP biedt verschillende pakketten vanaf 2 tot wel 8 uur lang!
  2. Eemsup Amersfoort. Suppen in het middelpunt van Nederland. Verken Amersfoort vanaf rivier de Eem richting de binnenstad of de natuur. Warm na afloop op met een theetje bij de vuurkorf.
  3. Sup tropisch Amsterdam. Een dag met gezelligheid, ontspanning en sport door te suppen op de grachten van Amsterdam. Te gek! Speciaal voor duo’s heeft Sup Tropisch een duo sup. Ga gezellig samen op één grotere sup en ontdek jullie teamwork!
  4. Bij de sluis Groningen. Ontdek de prachtige stad Groningen met de sup. In ongeveer anderhalf uur kun je een heerlijk rondje grachten peddelen. Geniet daarna van een ambachtelijk ijsje of kop koffie @Bijdesluis.
  5. SupClub Den Bosch. Wie hier gaat suppen komt door het historische centrum en de mooie natuur van de stad. Kies uit verschillende routes door en om Den Bosch en ontdek de hoofdstad van Noord-Brabant op de sup!

Foto: The Lone Drifters

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.