fbpx
Een date op hoge golven
Foto van Adventure Tickets

Een opwindende date op hoge golven

Wil jij de avontuurlijke kant van je lief ontdekken? Heb je zin in een date waarbij de adrenaline door je lijf stroomt? Iets met zoute golven en een grote plank? We hebben het hier natuurlijk over surfen. Neem samen een surfles voor beginners in Scheveningen. Sportief, gezellig en uitdagend. Klinkt als een plan toch?!

Zo ziet jouw surfdate er uit

Jij en je lief gaan surfen. Je neemt een tas met zwemkleding, handdoeken en eten en drinken mee en reist vol spanning en enthousiasme naar Scheveningen. Eenmaal op locatie ontmoet je een gekwalificeerde surfinstructeur en krijg je instructies over de tocht. Je kan de zoute zee al ruiken en kan niet wachten om het water in te gaan. Oké en ergens in je onderbuik voel je ook een beetje spanning. Snel een wetsuit aan en dan met je surfboard het strand op. Tijdens de les van twee uur leer je de basis van het surfen. De les gaat niet voorbij zonder een aantal keer vol in het water te vallen. Als de surfles voorbij is kan je opwarmen met een lekkere warme douche. Vergeet niet om samen een leuke selfie te maken voor in je plakboek. Na afloop plof je neer bij een leuke strandtent en klets je met een biertje in je hand na over jullie avontuur.

Maak kennis met Adventure Tickets

Adventure Tickets biedt veel verschillende toffe activiteiten, avonturen, tours en cursussen aan zowel in Nederland als in het buitenland. Ze werken samen met de beste outdoor bedrijven. Zo zorgen ze ervoor dat jouw avonturen plaatsvinden bij een betrouwbaar bedrijf. Ook jouw surfdate kan je handig boeken via Adventure Tickets. Heb je geen zin om te prutsen met betalingen en papieren tickets? Geen zorgen, want bij Adventure Tickets boek je gemakkelijk online, zijn er snelle betaalopties en zijn je tickets mobiel beschikbaar. Jou surfdate fix je dus gemakkelijk via Adventure Tickets. Doen!

Foto: Adventure Ticekts

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.