fbpx
DIY: een boek vol met liefde

DIY: Een boek vol met liefde

Je wilt je partner graag vertellen hoeveel je van hem of haar houdt. Toch blijft het vaak bij een gewone ‘ik hou van je’, terwijl je eigenlijk meer wilt zeggen. Om je liefde te uiten verras je je partner met een zelfgemaakt boek vol met liefde. Benieuwd hoe je zo’n boek maakt? Lees dan verder.

Een uniek boek

Met een zelfgemaakt boek kan jij je gedachten omzetten in een romantische liefdesverklaring. Denk eens na over dingen van je partner die je bewondert, waar je blij van wordt en waar je van houdt. Er zijn vast veel herinneringen waar je met een grote glimlach naar terugkijkt en zoveel toekomstdromen die je samen wilt beleven. Hier komen veel liefde en gevoelens bij kijken. Deze gevoelens kan je uiten in een zelfgemaakt boek. Je kan je boek een eigen invulling geven en volschrijven met alle redenen waarom je van je partner houdt. Een uniek cadeau om je liefde te uiten.

Hoe maak je het?

Het leuke is dat je helemaal zelf kan weten hoe jij je boek vol met liefde creëert. Koop bijvoorbeeld een schrift of een scrapbook en fleur die op, of ga aan de slag met losse vellen papier en maak er zelf een boek van. Hieronder vind je de belangrijkste benodigdheden om jou boek tot een mooie creatie te maken.

  • Schrift of scrapbook
  • Washi tapes
  • Stickers
  • Papier
  • Foto’s van jullie samen
  • Tijdschriften/kranten
  • Lijm/plakstift
  • Stiften, potloden en pennen

Inspiratie

Neem de tijd voor je boek. Zoek een rustige plek op, zet muziek aan en kom tot je inspiratie. Je kan van alles in je boek zetten. Denk aan mooie herinneringen samen, plak er een leuke foto bij en schrijf op hoe je terugkijkt naar die dag. Je zou ook een gave bucketlist kunnen maken voor de toekomst, waar wil je echt nog samen naartoe? Heb je wat extra inspiratie nodig, bekijk dan de voorbeeldjes hieronder.

Klaar om te delen

Heb je het gevoel dat je boek compleet is en ben je trots op je resultaat? Dan is het tijd om je geliefde te verassen met jou zelfgemaakte boek. Pak je boek mooi in en geef het bijvoorbeeld tijdens een romantische picknick.

PS. Zijn creatieve bezigheden niks voor jou, maar wil je wel een boek vol liefde cadeau geven? Dan is het boek ‘waarom ik van je hou‘ wellicht iets voor jou!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.