fbpx
Een verrassend luciferdoosje

Een verrassend luciferdoosje

Je lief verrassen met een kleinigheidje zonder dat hij het verwacht: het is een extra momentje waarmee je zegt dat je van hem of haar houdt. Verras je lief met een zelfgemaakte match box met een berichtje van jou. Verstop het speciaal gemaakte luciferdoosje bijvoorbeeld in zijn jaszak voor hij naar werk vertrekt.

Dit is de jebenteenschat-box

Een match box is een door jou opgefleurd luciferdoosje waarmee je jouw waardering uit naar je lief of een goeie vriendin. Het idee van een match box is dat op de buitenkant van het doosje iets staat, waar de binnenkant op aansluit. Bijvoorbeeld: op de buitenkant staat ‘I love you more than chocolate’ en in de binnenkant staat ‘And I like chocolate a lot..’ Met de zelfgemaakte match box vertel je in een kleine boodschap dat je van hem houdt.

Zo maak je het

Je pakt een lekkere kop koffie en gaat aan tafel zitten. Vandaag ga je een match box maken voor je lief. Dit heb je nodig: een luciferdoosje, (gekleurd) papier, verf, lijm, wat stiften en potloden. Nadat je de spullen hebt verzameld bedenk je wat je erin zet en hoe je het maakt. Net een stomme ruzie gehad? Maak een match box waarmee je sorry zegt. Gaat je lief op zakenreis? Wens hem veel plezier met de match box en stop het in z’n koffer.

Bij het berichtje in jouw match box maak je bijpassende tekeningentjes. Zo kan je bijvoorbeeld tekstwolkjes met ‘sorry’ maken bij de sorry-match box. En een koffer, wereldbol of vliegtuig bij de match box voor zijn zakenreis. Het leuke aan is dat je alle kanten op kan, als de buiten- en binnenkant maar op elkaar aansluiten. Bedenk wat jij leuk vindt en ga aan de slag!

Nog wat extra inspiratie nodig? Bekijk deze match boxes op Pinterest eens!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.