fbpx

Jullie favoriete liedjes in je eigen playlist

Gratis download: Ik geef je onze muziek in een lijstje

Dat ene liedje herinnert je aan die vakantie in Italië. Bij dat andere liedje denk je aan je lief, omdat zij dat altijd meezingt in de badkamer. En de hit van nu? Die staat op repeat in de auto.  Hoe leuk is het om jullie favoriete liedjes samen te voegen in een eigen playlist? Nog leuker is om het cadeau te geven!

Bij dit liedje hebben we zó de slappe lach gehad!

Neem de tijd

Eén of twee liedjes verzamelen lukt vaak wel, maar een complete lijst samenstellen is vaak een stuk lastiger. Dat zal je waarschijnlijk herkennen als je aan de slag gaat. Maar hoe langer je er over nadenkt en bij stil staat, hoe makkelijker het wordt. Geef jezelf daarom de tijd. Begin met het aanmaken van een lijst en zet die paar liedjes die je zo te binnen schieten er vast op. Telkens als je dan iets hoort of weer herinnert, voeg je liedjes toe. Zeker weten dat je binnen een paar weken 20 liedjes hebt!

Zoek inspiratie bij andere playlists

Op muziekplatforms kun je niet alleen je eigen, maar ook playlists van anderen vinden. Snuffel er eens rond. Welke muziek was je vergeten, maar vinden jullie beide leuk? Welke muziek delen jouw muzikale helden?
Als je rondkijkt door andere playlists, ontdek je bovendien veel nieuwe muziek. Leuk om je lief niet alleen muziek te geven die aan jullie herinnert, maar ook nieuwe dingen laat ontdekken.

Al die liedjes, al die herinneringen. Zo leuk dat hij dat voor mij verzameld heeft.

Gratis download: Geef het als een cadeau

Gratis download Ik geef je onze muziek in een lijstje

Wanneer je het gevoel hebt dat je playlist compleet is, kun je de lijst cadeau geven. Maak er een bijzonder en feestelijk moment van. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt de lijst met een lief appje delen op het moment dat jullie even uit elkaar zijn.
Je kunt het ook grootser aanpakken.  Download en print onderstaande poster, schrijf de url in de gouden balk en lijst ‘m in.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.