fbpx
date-pot jebenteenschat 2

Date-ideeën in een pot

‘Wat zullen we vanavond gaan doen?’ Jullie kijken elkaar aan. Niet omdat je géén idee hebt, maar vooral omdat je niet kunt kiezen. Een filmpje, ergens eten of toch een voorstelling? Jebenteenschat.nl geeft je een fijne oplossing: maak samen een date-pot. Tijd voor een date? Pak de date-pot erbij en binnen een paar tellen heb je iets leuks.

Dit is de date-pot

De naam zegt het al: een date-pot is een pot gevuld met date-ideeën. En de ideeën? Die verzin je met elkaar. Ga samen brainstormen. Pak pen en een heleboel kleine papiertjes en schrijf alles op wat je graag met je lief zou willen doen. Altijd al naar dat ene museum willen gaan? Samen romantisch schaatsen? Diner bij de Nigeriaan of liever aan de pizzarette? Schrijf het op! Alles kan en alles mag. Scroll ook rustig verder door deze website, ideeën genoeg.

Tips voor jullie date-pot

Het is de date-pot van jou en je lief. Je kan dus samen bedenken hoe je date pot eruit moet zien. Om je een handje te helpen hebben wij wat tips verzameld.

  • Vooraf

Maak voordat je een idee in de date-pot gooit een gezamenlijke lijst met dates. Schrijf alles wat in je opkomt op deze lijst. Alles wat in je hoofd zat opgeschreven? Bekijk dan welke dates jullie sowieso willen doen. Om te zorgen dat je ze ook echt gaat uitvoeren kan je ze plannen, zoals bij decemberdates.

  • Categoriseer je dates

Je hebt niet altijd zin in een specifiek soort date en niet alles is altijd mogelijk. Een concert om 03.00 uur ’s nachts wordt lastig, net als schaatsen midden in de zomer. Het helpt als je alles wat jij en je lief verzinnen labelt. Doe dit bijvoorbeeld met gekleurd papier of een gekleurde pen. Bijvoorbeeld: een actieve buitendate schrijf je op een groen papier. Als je de date-pot erbij pakt weet je in welke categorie de date die jij pakt valt. Heb je geen zin om iets actiefs te doen? Dan pak je dus geen groen papiertje.

  • Maak een eye-catcher van je date-pot

Gebruik een mooie pot voor je dates en zet het op een prominente plek in de woonkamer. Zo geef je de liefde de plek in je leven waar het hoort: in het middelpunt. Kies bijvoorbeeld een opgefleurde glazen pot met gekleurde papiertjes of ijslollystokjes. Inspiratie nodig? Bekijk deze voorbeelden van Pinterest eens.

Coverbeeld: www.somewhatsimple.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.