fbpx
Pizzarette, het nieuwe gourmetten

Pizzarette, het nieuwe gourmetten

Hoorde ik daar ‘PIZZA’? Inderdaad, pizza! Dit keer niet van de afhaal of uit de supermarkt, maar uit je eigen pizzarette. Want voor wie het even gemist heeft: de pizzarette is het nieuwe gourmetten. Je maakt je eet op één avond minstens vijf soorten en bakt ‘m zo krokant als jij wilt. Perfect voor een date-avond met z’n tweetjes – inclusief het uitbuiken na afloop. 

Margharita, diavola of quatro formaggi?

De voorpret is al heerlijk. Ga alle pizza’s van je leven eens langs en bedenk welke combinatie jij het lekkerst vindt. Een paar ideetjes:

  • tomaat, mozzarella, basilicum
  • tomaat, mozzarella, prosciutto
  • tomaat, mozzarella, salami, rode peper
  • carpaccio, pijnboompitten, pesto, rucola

Natuurlijk kun je ook bij je favoriete pizzaria op het menu kijken bij welke combinaties jij je vingers af wilt likken.

Pizza:

73% delicious.

27% also delicious.

Inladen en wegwezen

Pizzarette, het nieuwe gourmettenTijd om naar de supermarkt te gaan en je ingrediënten in te laden. Of het lekker thuis te laten bezorgen, voor als je geen zin hebt om de regen te trotseren. Vergeet niet dat je ook een basis nodig hebt, de pizzabodem. Kijk eens in de koeling naar kant-en-klare rollen pizzadeeg. Of, voor de echte culi’s onder ons, maak het deeg zelf. Dat vraagt iets meer tijd, maar hee, voor je ware liefde mag je soms ook iets over hebben toch?

Lekker in je joggingbroek

Een pizzarette-date leent zich voor een ontspannen outfitje. Vandaag even niet groot uitpakken met je knappe hemd of kekke jurk, maar een lekkere joggingbroek. Kies iets rekbaars, want hee: pizza!

Pizzarette dus

Dan de pizzarette zelf. Voor wie het nog nooit heeft gezien: het ziet er uit als een mini-pizza-oven zoals je in de goeie Italiaanse restaurants ziet. Een pizzarette werkt op stroom, lekker makkelijk. Je krijgt je eigen mini-pizzaschep, waarmee je je pizza op de hete plaat legt. Een kleine 10 minuutjes wachten et voila: je eigen pizza.

Lekker klef

Wil je over-the-top gaan met je pizzarette-date, maak dan pizza’s in hartvorm. Dat extra beetje liefde is de kers op de taart… uuh.. kaas op de pizza.

Waar tover je een pizzarette vandaan?

Pizzarettes heb je in verschillende formaten en met verschillende vermogens. Wij zijn liever lui dan moe en bestellen ‘m online. We hebben een paar geschikte voor je opgezocht. Vandaag besteld, morgen in huis.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.