fbpx
Een dag op avontuur in de sneeuw

Een dag op avontuur in de sneeuw

Heb jij zin in een sportieve date? Lijkt het je leuk om samen met je lief naar beneden te glijden op ski’s? Dat kan! Neem je lief mee naar een Indoorskihal in de buurt en geniet van een dag avontuur in de sneeuw.

Zo ziet jouw date eruit

Samen een dagje indoor skiën is een gezellige en sportieve bezigheid. Van tevoren heb je een datum met een tijdslot en skimateriaal geboekt. Eenmaal aangekomen trek je je felgekleurde skibroek aan en vol spanning stap je in de ski’s. Zodra je de skihal instapt voel je de kou en het gekraak van de sneeuw. Samen met je lief stap je in de skilift op naar de eerste piste. Jullie kijken elkaar aan, tellen af en dan vliegen jullie naar beneden. Je voelt de adrenaline door je lijf en geniet van het vrije gevoel. Tussendoor nemen jullie pauze om te genieten van een heerlijke schnitzel. Na een laatste uurtje skiën zit het er helaas op. In de auto lachen jullie om die keer dat je lief naast je in de sneeuw belandde en kletsen jullie na over het avontuur. Dit gaan jullie vaker doen!

Waar ga je skiën?

Er zijn in Nederland verschillende leuke indoorskihallen te vinden. Bekijk hier de leukste:

  • SnowWorld Landgraaf. In het zuiden van Nederland is één van de grootste indoorskihallen van de wereld te vinden. Deze skihal heeft maar liefst 8 skiliften, een stoeltjeslift en 5 pistes!
  • SnowWorld Zoetermeer. Deze skihal is al meerdere keren uitgeroepen tot de beste skihal van Nederland. De hal heeft 10 skiliften, 3 pistes een funpark én een kinderpark.
  • De uithof Den Haag. In deze skihal vind je 211 meter aan pistes en 4 skiliften. Bij deze locatie kan je naast een skihal ook terecht om te klimmen, karten, fitnessen en boulderen.
  • Montana sneeuwcentrum. Voor beginners is deze skihal een topper. Er zijn 2 pistes, waarvan de langste 120 meter is.
  • SnowWorld Amsterdam. Deze skihal heeft 2 pistes en 3 skiliften. Je kan hier zowel als beginner en gevorderde goed terecht. Daarnaast bevat de skihal een funpark en bieden ze SnowGames aan.
  • Bottrop. Oké dan, we voegen er toch een buitenlandse skihal aan toe.. Voor wie het leuk lijkt om de grens over te gaan is deze Duitse skihal de moeite waard. Bottrop is de grootste skihal van de wereld! Zo is er een piste van wel 640 meter. Geniet tussendoor van een onbeperkt buffet.

De regels binnen de skihallen

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en leuk kan skiën gelden er binnen de indoorskihallen een paar regels:

  • Handschoenen zijn verplicht (maar die wil je sowieso niet missen in de kou 🙂
  • Roken is niet toegestaan
  • Je mag de pistes alleen betreden op je ski’s of snowboard
  • In de hallen is eten en drinken niet toegestaan

Foto dankzij: Jorrit Benus & Marilene Griffioen

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.