fbpx
Sleepover in je eigen auto jebenteenschat.nl

Hou een sleepover in je auto

Droom jij ook altijd weg bij het zien van de foto’s van #vanlife? Daarom is het tijd voor de coolste date ooit: hou een sleepover in je auto. Verzamel je favoriete dekens, kussens en snacks, pak je auto en neem je lief mee. Een combinatie van een chille avond en kamperen is het begin van jou eigen vanlife.

Slapen in je auto?

Jazeker, slapen in je auto. Op deze manier kom je uit je dagelijkse sleur en kan je relaxen. Je gaat samen met je lief en je auto naar een leuke locatie, tovert je auto om tot slaapruimte en dan is tijd om te genieten. Kruip lekker tegen je lief aan en kijk een serie, eet je vol met chips en speel spelletjes of geniet gewoon van het uitzicht. Een romantisch uitje samen met je lief.

Zo maak je een mini-camper van je eigen auto

Het is vast geen verrassing, maar het belangrijkste voor jou sleepover is een auto. Pak je eigen auto, die van je partner of huur de bus van je dromen. Vervolgens verzamel je een enorme berg zachte kleedjes en kussens om comfortabel op te liggen. Dan is het tijd voor de supermarkt. Koop wat lekkere snacks, zoals chips, chocola en popcorn. Vergeet ook zeker je ontbijt niet. Denk ook aan het favoriete drankje van je partner en neem voor de zekerheid ook een fles water mee. Tot slot: spelletjes, bekers, gezellige lampjes, een laptop en natuurlijk je slaapspullen. Alles verzameld? Rijden maar!

Wij probeerden het zelf

Op Pinterest en TikTok zien de sleepovers er sprookjesachtig mooi uit. Maar is het in de praktijk net zo leuk? Wij probeerden het zelf.

3 praktische tips na ons sleepover-avontuur

  1. Bedenk waar je zin in hebt. Zonsondergang bij het bos, strand of bij de boer. En hey je bent met de auto, dus je kan van Limburg tot Groningen of zelfs even over de grens. Kijk van tevoren wel even om je heen, want je mag niet overal staan
  2. Een tweede tip: download een film of serie van tevoren, want waarschijnlijk zit je zonder wifi.
  3. De derde en laatste tip: bij elke MacDonalds kun je naar het toilet en lekker je tanden poetsen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.