fbpx
Scenebeeld uit De Baron van Barneveld

Ga samen op avontuur in de Baron van Barneveld

Samen een IKEAkast in elkaar zetten, 30 seconds spelen of een tent opzetten: het kan uitmonden in een ware relatietest. We voegen er vandaag een aan toe. Ga samen op avontuur in de Baron van Barneveld, een spannende online escaperoom voor 2 personen. Lukt het jullie om onder tijdsdruk de spellen op te lossen en op tijd te ontsnappen uit het kasteel?

De baron die iedereen vasthoudt

De escaperoom speelt zich af in Kasteel de Schaffelaar, dat wordt bewoond door Baron van Barneveld. Een joviale man, zo lijkt het, maar niets is minder waar. Wie het kasteel binnentreedt komt er nooit meer uit. Het personeel lijkt beneveld en oogt verdoofd. Jij bent de aangewezen persoon om daar verandering in te brengen.

Baron van Barneveld is een online escaperoom, opgenomen in Kasteel de Schaffelaar. In tien scenes bevrijd je het personeel dat al meer dan honderd jaar opgesloten zit. Weet je op tijd te ontsnappen?

Digitaal of real-life?

De Baron van Barneveld is gemaakt in een 360-gradenomgeving. Dat betekent dat je in een bestaand kasteel loopt, Kasteel de Schaffelaar. Je loopt er doorheen zoals je ook door Streetview loopt, door met je muis op pijlen te klikken. Heel vet is dat je ondertussen in een film loopt: je komt de personages uit het verhaal tegen. Zij geven je de opdrachten en hints om vooruit te komen. Ondertussen kijk je 360 graden rond: je kunt dus links, rechts, maar ook boven en onder je kijken. Dat heb je ook nodig, want soms zit een opdracht daar verstopt.

Een avond vol spanning en avontuur

Ga samen op avontuur in de Baron van Barneveld, en beleef voor een middag of avond vol spanning, tactiek en strategie. Je hebt maximaal 3 uur de tijd, en dat hebben veel stellen ook nodig om op tijd te ontsnappen. Je speelt het lekker vanuit je luie bank, met je zelfgebrouwen biertje en vers gebakken popcorn. Leer elkaar kennen op een heel andere manier. Zijn jullie een goed team, weten jullie op tijd te ontsnappen?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.