fbpx
Zo maak je thuis perfecte popcorn jebenteenschat.nl

Thuis popcorn maken? Doe het zo

Heerlijk, een avondje bankhangen met een goeie serie en de zachte schouder van je lief. Oja, en een bak vol met warme, vers gepofte popcorn. Je ruikt al op afstand die popcorn uit de bios. Maar ja, die vindt je niet bij de supermarkt om de hoek. De oplossing: Jouw eigen popcornmachine.

Zo maak je thuis perfecte popcorn

Je serie staat klaar en de popcorn zit in de magnetron. ‘Ping’. Klaar. Je gooit de zak leeg en de helft is nog maïs… Daar sta je dan te kijken met je hongerige maag. Wat jij nodig hebt is de Gadgy Popcornmachine. Met deze handige machine verras je je lief binnen no-time met heerlijke verse popcorn. Je lief blij en jij blij.

Beeld: Gadgy

De popcorn machine werkt als volgt. Je zet een schaal onder de uitloop en gooit mais in de machine. Je zet de machine aan, 5 minuten wachten en je popcorn is klaar. Nu kan je de popcorn op smaak brengen. Zout? Zoet? Of misschien zelfs gekarameliseerd?

Liever een gezonde variant? De popcornmachine werkt met hete lucht, waardoor de popcorn vetvrij is. Daarnaast bevat popcorn weinig calorieën, meer antioxidanten dan fruit, een ruime hoeveelheid voedingsvezels en vitamines.

Een lekker cadeau voor je lief. En voor jou natuurlijk.

De popcornmachine is een leuk cadeau voor je lief. En zeg nou zelf, hij staat gezellig bij je interieur. Jullie avondje bankhangen kan met deze ideale popcornmachine niet meer stuk. Tijd om te chillen en te genieten van jullie verse popcorn. Dan kan nu eindelijk die film aan.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.