fbpx
Dit is een leuke puzzel om te geven

Dit is een leuke puzzel om cadeau te geven

Terwijl je geniet van een kop thee in de achtertuin hoor je de deurbel. Je staat op en neemt een pakketje aan. Er zit een puzzel in, maar dat had je niet besteld… Je kijkt een beetje verbaasd, maar dan herken je elementen op de puzzelstukjes. Het is een puzzel met een persoonlijke foto! Dan krijg je een appje van je lief: ‘En, wat vindt je van m’n cadeautje?’

Het idee

Een middagje puzzelen kan soms heerlijk ontspannend werken en is leuk om samen te doen. Maar dit keer gaan we niet voor een puzzel van Jan van Haasteren of Disney, maar voor een unieke zelfontworpen puzzel! Deze unieke puzzel maak je via YourSurprise en is een leuk cadeau voor je lief.

Op de website van YourSurprise vind je verschillende soorten en maten puzzels. Of je nou gaat voor een hartvorm of rechthoek en voor 30 of 1000 stukjes, het kan allemaal. Dus, neem een lekkere kop koffie en ga aan de slag. Het werkt als volgt. Jij ontwerpt de puzzel zelf met een eigen foto en tekstje. Gebruik bijvoorbeeld een vakantiefoto die je leuke herinneringen geeft. Kan je niet kiezen? Dan kan je ook een fotocollage maken!

Als je tevreden bent met het resultaat zal YourSurprise de puzzel voor je maken met puzzelmateriaal van hoge kwaliteit en een glanzende coating. De puzzel wordt voor je verzonden in een stevige bewaardoos. Ideaal dus!

3 geeftips

Je hebt een puzzel voor je lief besteld en wilt hem of haar ermee verrassen. Je kan de doos leuk inpakken en geven, maar je kan het ook nog specialer en persoonlijker maken! Wij geven je deze drie tips.

  1. Schrijf een persoonlijke boodschap op de puzzel. Je geeft de puzzel waarschijnlijk met een reden aan je lief. Misschien vanwege een verjaardag, zomaar of vanwege een jubileum. Het is leuk om op de achterkant van de puzzel een persoonlijke boodschap te schrijven. Hiervoor moet je de puzzel eerst zelf maken, maar dan heb je meteen een voorproefje 😉
  2. Geef de puzzel stukje voor stukje. Houd je van een beetje geheimzinnigheid? Dan is het leuk om de puzzel niet in 1x, maar in meerdere keren te geven. Geef bijvoorbeeld bij elke datenight of elke zondag een paar puzzelstukjes. Ook dit kan je leuk combineren met een persoonlijke boodschap op de puzzel!
  3. Een verwenpakketje. Bij een middagje puzzelen hoort natuurlijk een lekkere kop thee en een stuk chocola. Geef je lief de puzzel in combinatie met deze verse jebenteenschat-thee en heerlijke mini tony’s! Alles in huis voor een ontspannen middagje puzzelen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.