fbpx
Puzzle in a bag voor de design minnende partner

Ontdek Puzzle in a bag: designpuzzels met fascinerend verhaal

Wie dol is op puzzelen, weet dat veel afbeeldingen nogal uuh… saai zijn. Een berglandschap, een Disney-afbeelding: echt heel warm worden we er niet van. De bedenkers van Puzzle in a bag waren het zat en kwamen met een puzzel in een -jawel- zakje. Een puzzel van 1000 stukjes met een eigentijds verhaal en vet designjasje. Leuk om te geven aan je puzzelende lief!

Saai – saaier – saaist

Kijk maar eens in je eigen kast. Welke afbeeldingen vind je terug op je puzzels? Check het maar eens. De meeste puzzels zijn best saai. Een paard, een berglandschapje of een paar puppies. Of ligt bij jou in de kast de categorie met Belle & het beest en Sneeuwwitje? Daar mag wat wel verfrissends bij in. Wie Jan van Haasteren al ontdekte, weet dat het ook anders kan. Puzzels met platen waar je telkens weer iets nieuws in ontdekt.

Dat kan anders, aldus Musketon

De Gentse designer Bert Dries aka Musketon maakt illustraties over het nu. Actuele onderwerpen vanuit z’n eigen kritische blik. Met goed gevoel voor humor werpt hij een frisse blik op de huidige tijd. Dat levert geweldige platen op (check daarom zéker even zijn Instagram). Toen hij in de lockdown in coronatijd een paar puzzels uit de kast trok en de saaie afbeeldingen zag, dacht hij: ‘Dat kan anders’. Zo ontstond Puzzle in a bag.

Elke puzzel is een ontdekking

Wie de beelden van de Puzzle in a bag bestudeert, wordt verrast. Bekijk bijvoorbeeld de puzzle Dear 2020 – thanks for nothing maar eens goed. Een grote Trumptent, een bloeiende Amazan-winkel naast een gesloten kleine ondernemer, toiletrollen op de gekste plekken, bizarre anderhalve metersituaties: meer dan 100 kleine en grote verwijzingen naar 2020 vind je in deze puzzel. Of de puzzel Het tastbare internet. Musketon visualiseerde zich hoe het leven zou zijn als het internet een fysieke locatie was. Je wordt overspoeld met advertenties, likes en trackers.

Perfect cadeau voor je design minnende lief

Is jouw partner een nieuwsjunkie en kritisch op de actualiteiten? Of juist een designliefhebber? Dan is Puzzle in a bag het perfecte cadeau. Want niet alleen de puzzel zelf, ook de verpakking is een lust voor het oog. En aangezien liefde door de maag gaat: geef het samen met een goeie dosis chocola. Dat maakt het puzzelen nóg aangenamer:)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.