fbpx
Het allerlaatste notitieboek ooit

Het allerlaatste notitieboek ooit

Hoeveel devices we ook meeslapen, er gaat niks boven een good old notitieboek. Dat ene idee even uittekenen, een aantekening maken van een meeting of een hersenspinsel vastleggen zodat je het niet meer vergeet. Het kán ook wel digitaal, maar papier is handiger. Maar eerlijk is eerlijk, echt duurzaam is het niet. Geef daarom eens een Bambook cadeau, een notitieboek anno 2020.

Bambook, een notitieboek met whiteboard

Een Bambook ziet er uit als een fancy schrijfboekje. Een stevige bambookaft of een zachte zwarte cover sieren elke werkplek. De binnenkant oogt als elk ander notitieboek: wit met schrijflijnen. Of met to-do-vakjes, die variant is er ook.
Maar – natuurlijk volgt er een maar – de binnenkant is uitwisbaar. Bambook maakt gebruik van de whiteboardtechniek. Met de speciaal bijgeleverde pen schrijf je al je gedachten op. Met de achterkant van diezelfde pen wis je ze net zo makkelijk weer uit. Nooit meer papierverspilling, dit is het allerlaatste notitieboek dat je weggeeft.

Digitaliseren

Schrijf je graag, maar wil je het toch liever digitaal bewaren. Dat kan! Bambook heeft een eigen app. Met 1 klik maak je een foto van je aantekeningen en kun je het op al je favoriete digitale plekken opslaan.

Perfect cadeau: bruikbaar, duurzaam én stylish

Al met al is de Bambook een perfect cadeau. Je lief kan het dagelijks gebruiken, je geeft iets dat de enorme stortvloed papier tegenhoudt en zeg nou zelf: met een Bambook kan je je op de hipste plekken vertonen.

Onuitwisbare liefde

Oh ja, natuurlijk zet jij er wel eerst iets liefs in voor je het geeft:) Dat mag best met een marker, want jouw liefde is onuitwisbaar.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.