fbpx
Geef nu jullie favoriete liedje cadeau: een plaquette met foto, titel en persoonlijke boodschap

Geef nu jullie favoriete liedje cadeau: een gepersonaliseerde plaquette

Weet je nog dat liedje dat jullie in de auto luisterden na jullie eerste afspraakje? Dat liedje dat zij keihard mee blèrt, zodat je moet lachen? Of dat romantische liedje wat hij op zijn gitaar speelt, waardoor je niet kan stoppen met verliefd kijken? Jij en je lief hebben ongetwijfeld een liedje met een mooie herinnering. Hoe leuk is het om dit lied cadeau te geven?

Duik terug in je herinneringen

Plof op de bank met een kop thee en denk eens na over liedjes die jou aan je lief herinneren. Het kan het meest foute feestlied tot een mega zwijmellied zijn, als het maar een lied van jullie allebei is. Wat ook kan is een liedje zoeken met een titel die jij vindt passen bij jou en je lief. Het liedje wat jou herinnert of doet denken aan je lief gebruik je voor jouw Gepersonaliseerde Song Plaquette.

Zo fix je jouw cadeau

Jouw gepersonaliseerde plaquette maak je via Etsy. Dit doe je door de titel van het liedje en een persoonlijke afbeelding toe te voegen. Misschien heb je wel een foto die hoort bij het moment dat jullie het liedje afspeelden of een andere foto waar je dol op bent. Bovenaan je plaquette schrijf je een persoonlijke boodschap voor je lief. Blij met je plaquette? Dan kan je het formaat kiezen. Als je klaar bent wordt jouw kwalitatieve plaquette door Etsy gemaakt. Bestel het niet te laat, want het moet uit het buitenland komen.

Foto: Etsy

Geven maarrr!

Yes! Je gepersonaliseerde plaquette is binnen en klaar om cadeau te geven. Pak het leuk in, zet het liedje van de plaquette aan en verras je lief. Laat je lief de code scannen enWil je jouw cadeau iets uitbreiden? Geef je lief er een playlist met jullie favoriete liedjes bij.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.