fbpx
Een persoonlijk pot pindakaas voor de echte pinda gek

Een persoonlijke pot pindakaas voor de pinda gek

Je maag begint te knorren. Je probeert het te negeren, maar je gedachten dwalen af naar je lunch. Een broodje pindakaas, oh wat heb je daar zin in. Je kan die volle smaak al bijna proeven. Je maag knort nu voor de zoveelste keer. ´Dan eerst maar lunchen.´ Je pakt de pot pindakaas uit de kast en ziet iets opvallends. Jouw eigen naam staat op het etiket. Huh?

Pindakaas met je eigen naam

Is jouw lief dol op pindakaas? Dan is een persoonlijke pot pindakaas een te gek cadeau. Je verrast je lief met zijn of haar favoriete beleg én maakt het persoonlijk. Via YourSurprise ontwerp jij zelf het etiket op een pot Calvé pindakaas. Kruip met een kop thee (of een broodje pindakaas ;)) achter je laptop. Kies uit een pot met 350 of 1000 gram pindakaas, voeg de naam van je lief toe en laat de rest over aan YourSurpise. Wil je het iets romantischer? Ga dan voor een pot met jullie eigen initialen. Met jouw gepersonaliseerde pot pindakaas heb je een leuke verrassing voor je lief met een persoonlijk tintje. En eerlijk is eerlijk: dat maakt pindakaas nog lekkerder.

3 dingen die je óók met pindakaas kunt doen

Bij pindakaas denken we vooral aan broodbeleg. Maar het voedingsmiddel van pinda’s is meer dan dat. Pindakaas is namelijk lekker én handig. Wij geven je drie paar pindakaastips, waardoor die pot persoonlijke pindakaas straks niet meer te missen valt.

1. De smaakmaker in gerechten en bakkunsten

Pindakaas heeft een rijke smaak en valt zowel te gebruiken voor hartig en zoet. Dit maakt pindakaas een lekker product in recepten. Zo smaakt het bijvoorbeeld heerlijk in koekjes of brownies. Maar ook wordt pindakaas veel gebruikt in Aziatische recepten. Dus, wat ga jij maken?

2. Middel tegen de hik

Adem inhouden of schrikken? Het helpt lang niet altijd tegen de vervelende hik. Gelukkig is daar onze oplossing: pindakaas. Neem een lepel uit de pot en eet het langzaam op. Pindakaas verzacht je keel en zorgt voor een stabiele ademhaling en daarmee verdwijnt je hik.

3. Nieuw scheerschuim

Door de natuurlijke oliën in pindakaas kan je het goed gebruiken als scheerschuim. Het effect: een gladde en zachte huid. En dat door Pindakaas!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.