fbpx
jebenteenschat-thee TeaFreaks

Een warme kop Jebenteenschat-thee voor lange winteravonden

GesponsordTeaFreaks

Je komt thuis na het sporten en kruipt samen met je lief op de bank. Jullie kijken een spannende serie, fijn op lange winter avonden. De alcohol van het weekend heb je er net uitgewerkt, dus het is tijd voor een kop thee. Lekker! Meteen een goed idee voor een cadeau voor je lief: geef een warme kop jebenteenschat-thee van TeaFreaks.

De voordelen van losse thee

TeaFreaks, de naam zegt het al, is een merk van echte theeliefhebbers. En dan krijg je geen flauw zakje thee, maar mooie luxe verpakkingen met losse thee. Losse thee? Ja, losse theeblaadjes die je in een eitje in je glas hangt. Dat heeft zo z’n voordelen. Doordat de de thee niet vermalen wordt en meer ruimte heeft, geeft het veel meer smaak dan een zakje. Je hebt daardoor maar een klein beetje thee nodig, dus het is zuiniger in gebruik. Bovendien is losse thee vaak gezonder, omdat er pure ingrediënten en geen chemische toevoegingen in zitten. Alle reden dus om voor losse thee te gaan als je jouw schat iets lekkers wilt geven.

TeaFreaks

Theeleverancier TeaFreaks maakt mooie luxe theepakketten. Kies een bijvoorbeeld een Veluws theeplateau, handgemaakt van bomen van de Veluwe. Een eyecatcher op tafel, voor de echte theeliefhebber. Of kies een proefpakket, waar je alle smaken kunt proberen. Heb je de smaak echt te pakken? Geef een thee-abonnement, waarbij je maandelijks vier nieuwe theesmaken in de bus krijgt. Je bestelt alles in de webshop en hebt het een paar dagen later in huis. Extra leuk: de thee wordt ingepakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, dus zo draag je ook daar een steentje aan bij.

Foto: TeaFreaks

Jebenteenschat-thee voor lange winteravonden

Speciaal voor jebenteenschat.nl heeft TeaFreaks een jebenteenschat-thee ontwikkeld. Een warme smaak waarmee je je liefde kunt uiten. Je bestelt de jebenteenschat-thee los of in een pakket. Een fijn begin voor lange winter avonden op de bank met een warme kop thee en een stuk chocola. Ook leuk natuurlijk bij een spelletje voor twee.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.