fbpx
Zo maak je van elke foto een feestje

Zo maak je van elke foto een feestje

Hier moet je echt even een foto maken! Je zet de auto stil, pakt je nieuwe lenzenset voor je telefoon erbij en klikt ze op je telefoon. Je maakt een paar mooie foto´s van je lief met een prachtige rozerode lucht op de achtergrond. In de auto bekijk je de resultaten: je hebt weer wat leuke originele foto’s voor op je fotomuur en Instagram. Wat een top cadeau van je lief, die lenzenset!

Dit is de set

Voor wie het leuk vindt om te experimenteren met foto’s is deze lenzenset voor op je telefoon een echte aanrader. Want hiermee maak je op elk moment een leuke foto! Hoe? De set bevat 3 verschillende lenzen die met behulp van een stevige gripclip op elke smartphone passen. Bevestig een lens op je frontcamera of aan de achterkant van je telefoon. Je ontvangt de set in een handig opbergzakje, zodat je de lenzen overal mee naartoe kan nemen. Zo kun je dus altijd experimenteren met de macro-, fish eye en wide angle lens. Ga samen met je lief op pad en schiet de leukste beelden samen. Ga jij voor een toffe gedetailleerde foto, een grappige foto met bubbeleffect of een foto waarin je omgeving prachtig naar voren brengt? De lenzen bieden je veel extra mogelijkheden, zodat jij van elke foto een feestje maakt.

De lenzenfuncties

Voor je de lenzen koopt voor je lief wil je natuurlijk weten wat ze kunnen. Dat leggen we voor je uit.

De Macro lens. Deze lens is een ster in het vastleggen van details. Van kleine dieren, een bloem of een kledingdetail; met de macrolens leg je ze prachtig vast. Dat komt door de vergrotingsfactor in de lens die ervoor zorgt dat dingen haar ware grootte behouden.

De Fish Eye lens. De naam zegt het al een beetje; een foto met een bol effect. Je kijkt vanaf een ´vissenoog´ perspectief naar je omgeving. Door de bolvormige lens ontstaan er kromme lijnen in het beeldveld. Dit zorgt voor een grappig en interessant effect in je foto.

De Wide Angle lens. Ken je dat, dat je teveel op 1 foto wilt zetten, maar het bereik van je camera te klein is? De Wide Angle lens is hiervoor de oplossing. De lens heeft een breed bereik en is ideaal voor het vastleggen van ruimtes, landschappen en straatbeeld.

Geef het cadeau

Foto’s maken kan altijd en overal. Dus houdt jij lief van foto’s maken? Dan is deze lenzenset een leuk cadeau! Geef het cadeau voor een dagje toeren, jullie aankomende vakantie of gewoon zomaar. Verzamel de leukste foto’s samen en maak er bijvoorbeeld een mooi plakboek mee.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.