fbpx

De leukste foto´s van jullie samen aan de muur

Je galerij is een doolhof van foto’s. Je komt foto’s tegen van afgelopen zomer. Feestjes, je vakantie in Frankrijk, terrasjes en selfies met je lief. Er verschijnt een lach op je gezicht nu je terugdenkt aan deze momenten. Nu ben je weer druk aan het werk. Je zou die heerlijke zomer bijna vergeten. De zomerse foto’s verdwijnen langzaam naar achteren in je veel te volle galerij op je telefoon. Tijd om ze af te drukken en jouw leukste foto´s op de muur te plakken!

Een gezellige muur

Een avond met vrienden bij jou en je lief thuis. Borreltje, muziek en een hoop gezelligheid. Een van je vrienden begint over de leuke foto’s aan je muur. Je kijkt naar het stukje muur dat beplakt is met foto’s. Het is een sfeervolle wand geworden die de aandacht trekt. Nu je de foto’s hebt afgedrukt bekijk je ze regelmatig en sta je vaker stil bij de herinneringen. Veel leuker als kijken op zo’n beeldscherm.

Foto: Pinterest

Druk je foto’s af

Albelli geeft jou de mogelijkheid om creatief te zijn met je foto’s. Je kan via hun website of app fotoboeken, wanddecoratie, fotokaarten en fotokalenders maken, maar ook losse foto’s afdrukken. Albelli geeft je verschillende opties in soorten en maten, zodat je zelf kan kiezen. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. De foto’s hebben een hoogwaardige papier- en afdrukkwaliteit. Wil je een fotoafdruk cadeau geven? Albelli zorgt voor een prachtige verpakking. Jouw foto’s bestel je dus gemakkelijk bij Albelli!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.