fbpx
Een kaart om van te smullen

Een kaart om van te smullen

Weet je nog, die keer dat jij je lunch vergat en zij achter je aan rende met je broodtrommel? Of die keer dat hij ontbijt voor je maakte, zodat je iets langer kon blijven liggen? Soms zijn er dingen die je lief voor je doet, waardoor je denkt; ‘wat moet ik toch zonder jou’. Het is leuk om je lief spontaan te bedanken voor de dingen die hij of zij voor je doet. Maak daarom deze kaart om van te smullen.

Dit is de kaart

Misschien ken je deze uitspraak wel: ‘I donut know what i’d do without you.’ We vervangen don´t door het woord donut, wat het een leuke uitspraak maakt voor op een kaart. Nóg leuker (en lekkerder), een echte donut geven bij de kaart. Met zo´n kaart vertel jij op een leuke manier, waarom je zo blij met hem of haar bent. Een extra momentje van waardering voor je lief.

Denk eens na over de dingen die je van je lief kan waarderen. Bijvoorbeeld hoe hij je altijd aan het lachen maakt en complimentjes geeft. Of hoe zij steeds door de kleinste gebaren laat zien dat ze van je houdt. Als je gaat nadenken over de dingen die jou zo verliefd maken, dan kom je er al snel achter wat de dingen zijn die je voor geen goud kunt missen. Op de kaart schrijf je die dingen op. Verras je lief met de leuke zelfgemaakte kaart en geniet van de lach op zijn of haar gezicht bij het lezen van de tekst.

Zo maak je het

Het idee van de kaart is dat je er ‘I donut know what I’d do without you’ opzet en er een donut bij maakt. Koop een neutrale kaart of maak er een uit karton en haal fleurige donuts in huis. Deze donut ga je op de kaart zetten. Hoe? Maak een gaatje in de kaart, haal er een touwtje door en bindt deze vast aan de donut. Is dit teveel geknutsel voor jou? Koop dan een kant & klare kaart waar de donutuitspraak al op staat en bindt er alleen nog een donut aan.

Een paar voorbeelden van Pinterest! (Wij doen er als extra dus nog een donut bovenop!)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.