fbpx
voorbeeld broodtrommelbriefje

Een lief bijgerecht bij je lunch: broodtrommelbriefjes

Je opent je lunchbox van vandaag. Wat had je ook weer meegenomen? Een goeie sandwich, een soepje of een stevige salade? Oh ja, een restje van de rijsttafel van gister. Yes! Maar hee, er zit nog iets in. Een lief bijgerecht bij je lunch. Bovenop ligt een briefje: ‘Eet smakelijk schatje, ik hou van je.’ Het is misschien een klein gebaar, maar je hart maakt een sprongetje. Yes, hij houdt nog van me!

Kleine moeite, groot gebaar

Zo’n lief briefje is gauw geschreven. Je hebt niet veel woorden nodig. Iets algemeens is al goed: ‘Ik hou van je’, ‘Ik mis je’ of ‘Dikke kus!’. Het is natuurlijk wel leuker als je er iets meer moeite voor doet en jezelf meer inleeft in je partner. Heeft hij een presentatie die dag? Dan geeft ‘Veel succes schatje’ een extra hart onder de riem. Heeft ze een functioneringsgesprek? Maak een creatieve toespeling: ‘Voor mij ben je altijd een 10!’ of ‘Functioneren als geliefde: uitstekend’. Bedenk wat je partner die dag te wachten staat en pas je boodschap daar op aan. Hoe persoonlijker, hoe leuker.

Lekker makkelijk: kant en klare broodtrommelbriefjes

‘Leuk, maar daar heb ik ’s ochtends écht geen zin in!’. Dat snappen we helemaal. In de haast van de ochtend (want hee, die laatste keer snoozen was toch niet zo’n goed plan) heb je niet altijd tijd en aandacht om een heel persoonlijk briefje te schrijven. Het kan ook makkelijker: er bestaan hele leuke kant en klare broodtrommelbriefjes. De dames van Hubbup.nl hebben handige blokjes in hun shop staan. Elk blokje heeft 50 blaadjes met een kant en klare boodschap én 50 blanco blaadjes voor de dagen dat je wel tijd hebt.

er bestaan hele leuke kant en klare broodtrommelbriefjes. De dames van Hubbup.nl hebben fijne blokjes in hun shop staan. Elk blokje heeft 50 blaadjes met een kant en klare boodschap én 50 blanco blaadjes voor de dagen dat je wel tijd hebt.
Foto: Hubbup.nl

Verrassing

Leg je blokje met een pen in de bestekla, zodat je er makkelijk aan herinnerd wordt en je niet meer hoeft te zoeken. Als je lief met z’n lunch bezig is, scheur je gauw een blaadje uit en stopt het tussen de boterhammen. Je kunt natuurlijk ook aanbieden zelf de lunch te maken, een extra lief gebaar! Met een restje van de pizzarette van vorige dag maak je het jezelf natuurlijk helemaal makkelijk 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.