fbpx
Wakker worden met een heerlijk ontbijt op bed

Wakker worden met een heerlijk ontbijt op bed

Je wordt langzaam wakker van de eerste zonnestralen die naar binnen schijnen. Naast je zie je dat je lief nog diep vertrokken is. Heel zachtjes kruip je uit bed: je gaat een ontbijt op bed maken. Na een tijdje druk te zijn in de keuken loop je weer naar boven. Je zet een dienblad gevuld met warme broodjes, vers fruit en een lekkere kop koffie op bed. Je maakt je lief wakker en fluistert dat je een verrassing hebt. Als je lief het dienblad ziet, zie je een verrast gezicht ‘Dat ziet er heerlijk uit!’

Zo maak jij een oogstrelend ontbijt

Als je op Instagram, Pinterest of waar dan ook zoekt naar een ontbijt op bed kom je de mooiste creaties tegen. Rijk gevulde dienbladen waar je spontaan trek van krijgt. Maar ja, hoe maak je een ontbijt zo hotelwaardig voor je lief? Wij geven je deze tips:

  1. Maak het echt speciaal. Als je lief elke ochtend ontbijt met een schaaltje havermoutpap, dan is het leuk om nu iets totaal anders te maken. Doe bijvoorbeeld verse broodjes in de oven, maak een verse smoothie, snij wat fruit in stukken, bak ontbijtpannenkoekjes, kook een eitje en oefen je latte art. Het ontbijt kan zo uitgebreid als je maar wilt. Kies de dingen waarvan jij denkt dat je lief zal smullen en creëer een heerlijk ontbijt.
  2. Serveer het leuk. Alles bij elkaar op een bord gooien is makkelijk, maar niet erg bijzonder. Zorg ervoor dat je het ontbijt leuk opdient. Gebruik bijvoorbeeld matching servies, haal het beleg uit de verpakking en doe het in een schaaltje en snij het fruit vooraf. Wil je pannenkoekjes maken? Dan is het leuk om gebruik te maken van een hartjesvorm in de pan. Maak je een schaaltje kwark? Decoreer het met vers fruit! Wees vooral creatief en doe wat jij leuk vindt!
  3. Maak gebruik van voorbeelden. Vooraf inspiratie opdoen kan jou helpen bij het maken van een oogstrelend ontbijt. Bekijk deze eens!

Deel jouw ontbijt!

En? Is je ontbijt een succes? Vergeet dan zeker geen foto te maken van het resultaat! Deel jouw ontbijtfoto met #jebenteenschat.nl

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.