fbpx
Markeer de plek van jullie eerste ontmoeting

Markeer de plek van jullie eerste ontmoeting

De eerste ontmoeting met je lief. Misschien was het spannend, ongemakkelijk, spontaan of zelfs geweldig. De plek en het moment waar alles begon blijft iets waar jullie samen aan terugdenken en over kunnen lachen. Hoe leuk is het om de plek van jullie eerste ontmoeting cadeau te geven?

Waarom herinneringen belangrijk zijn

Herinneringen binnen een relatie zijn waardevol. Ze helpen je onthouden wat je voor elkaar voelt en zorgen voor een warm gevoel van liefde. Goede herinneringen die jullie delen zijn goed voor je levens- en relatiegeluk. De herinnering van jullie eerste ontmoeting of date dus ook. Je kan je lief deze herinnering cadeau geven door de plek van jullie eerste ontmoeting in een lijst te doen en een simpel design te maken. Op deze manier blijft de herinnering dichtbij en denk je gemakkelijk samen terug aan dat ene grappige of romantische moment.

Hoe maak je het?

Je geeft de eerste ontmoeting van jou en je lief in een lijst. Dit doe je als volgt:

  1. Bedenk waar jij je lief voor het eerst zag of waar jullie je eerste date hadden. Het leukste is om deze plek op een papieren plattegrond op te zoeken. Als dat niet lukt is Google Maps ook een optie. Zoek de locatie op, maak een screenshot en print het uit.
  2. Wanneer je een kaart hebt van de eerste ontmoeting start je met het maken van een design. Een echte tip voor jou design is Canva. Hierop vind je gemakkelijk sjablonen die je kan aanpassen naar jou eigen smaak. Als tekst kan ‘waar het begon’ neerzetten, met daarbij een datum en jullie namen. Let erop dat je alleen boven- en onderaan tekst neerzet, zodat er in het midden ruimte blijft voor de plattegrond.
  3. Als je tevreden bent print je jouw design uit en plaats je het in de lijst. De plattegrond komt onder je design, waardoor je het beste een pinpoint of hartvorm kunt uitknippen. Zorg dat de plek van jullie eerste ontmoeting zichtbaar is en omcirkel het eventueel.

Nu heb je de plek van jullie eerste ontmoeting en kan je het cadeau geven.

Een romantischer tintje

Als je lijst af is heb je een tof cadeau voor je lief en iets leuks voor in de woon- of slaapkamer. Maar om het nog iets romantischer te maken kan je er bijvoorbeeld een liefdesbrief bij schrijven. Hierin kan je verwijzen naar je gevoelens en gedachten bij de eerste ontmoeting. Zo is het nog persoonlijker.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.