fbpx
unicorn aan de muur jebenteenschat.nl

De tien leukste cadeaus om in december te geven aan jouw lief

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je lief in de schoen of onder de boom? Wij hebben een top 10 voor je gemaakt van gevatte cadeaus waarmee je zegt ‘je bent een schat’.

1. Mini-fotoboek aan je sleutelbos

Je sleutels heb je altijd bij je. Hoe leuk is het om daar jullie mooiste herinneringen aan te hangen? Dit kleine fotoboekje heeft een kaft van echt leer en druk je met een klein knoopje dicht. Op een verloren moment maak je het boekje open en blader je door jullie mooiste momenten samen.

Foto: Etsy

2. Jebenteenschat-thee van TeaFreaks

jebenteenschat-thee TeaFreaks

Je komt thuis na het sporten en kruipt samen met je lief op de bank. Jullie kijken een spannende serie, fijn op lange winter avonden. De alcohol van het weekend heb je er net uitgewerkt, dus het is tijd voor een kop thee. Lekker! Geef een warme kop jebenteenschat-thee van TeaFreaks.

3. De jongen, de mol, de vos en het paard

Foto: Bol.com

Ongetwijfeld ben je ze op Instagram tegengekomen afgelopen jaar: De jongen, de mol, de vos en het paard. ‘Wat wil jij worden als je groot bent?’ vroeg de mol. ‘Lief,’ zei de jongen. ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. 

4. Adventskalender met audiopareltjes

Aftellen tot kerst met een audioventskalender

5. Handgemaakte koffiekopjes

Jullie kopje koffie in de ochtend is een vast momentje op de dag. Even rustig wakker worden, vertellen wat je die dag gaat doen en dan aan de slag. Geef een set kopjes cadeau die met liefde handgemaakt zijn. Kopjes die met aandacht gedraaid, geglazuurd en gebakken zijn.

6. Jij bent mijn lobster

In een serie heb je ’t misschien wel eens horen zeggen: you’re my lobster. Kreeften zijn romantische dieren: eenmaal voor elkaar gekozen, blijven ze hun hele leven samen. Deze poster is een mooie reminder voor jullie liefde.

7. Maak je eigen unicorn

Een unicorn is, net als de liefde, vol magie. Geef een sjabloom waarmee je je eigen unicorn bouwt en hang het aan de muur. Wij testten het: het vraagt wat tijd, maar geeft een indrukwekkend resultaat!

8. Bekijk wintervogels vanaf je luie bank

In je achtertuin leven meer vogels dan je denkt. Dit transparante voerbakje plak je aan je raam. Wanneer je lekker aan je ontbijt zit, bewonder je samen de vogels die ook een graantje meepikken.

9. Jullie eigen romantische sneeuwbol

Als kind kon je er eindeloos naar blijven kijken: een sneeuwbol. Was de sneeuw geland, dan draaide je hem weer om en volgde je de vlokken een voor een naar beneden. Hoe romantisch is het om jullie eigen sneeuwbol te maken en de tijd te vertragen?

10. Je eigen Vespa-alarm

Samen op een Vespa touren door een warm Italiaans landschap: dat is de droom van velen. Het begin is er voor jullie thuis: een Vespa-wekkerradio.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.