fbpx
Aftellen tot kerst met een audioventskalender

Aftellen tot kerst met een audioventskalender

Je stapt met moeite uit bed. Wat een kou zeg! Je stapt in je pantoffels en doet een warm vest aan. Terwijl je beneden een kop koffie zet valt je oog op de audioventskalender op het dressoir. Leuk! Je mag weer een nieuw vakje openen. Wat zal het vandaag zijn: een gedicht, een liedje of een verhaal?

Luisterend aftellen

Lichtjes, warme chocomel, een boom vol kerstballen, lekker eten en gezelligheid. Kerst! De decembermaand is een periode waar je naar uitkijkt. Je hebt nu al zin om samen met je lief het hele huis mooi te maken voor het kerstdiner en de leukste decemberdates te plannen. Helaas is het nog niet zover. Gelukkig heb je een adventskalender om mee af te tellen. Dat maakt het wachten toch een stukje makkelijker, want elke dag wacht er weer een kleine verassing. Jij hebt geen gewone kalender, maar een audioventskalender.

Dit is de audioventskalender

Dit keer geen sieraden, tekstjes of chocolaatjes, maar audio’s in je adventskalender. Open elke dag een vakje met daarachter een exclusief audiobestand. De audio bestaat uit vijf minuten aan een gedicht, verhaal of muziek. Dat is pas lekker wakker worden! Extra leuk aan deze adventskalender is dat het doorloopt tot nieuwjaar. Zo kan je ook na kerst nog even genieten. De audioventskalender is gemaakt door echte podcastmakers in samenwerking met diverse kunstenaars en muzikanten. De kalender wordt verstuurd door een kleine onderneming in Nederland en is handgemaakt. Nog even wachten tot die binnen is en luisteren maar!

PS: Lukt het jou om je te beheersen en elke dag netjes 1 vakje te openen?

Verras je lief

Begint jou lief al in oktober met kerstliedjes luisteren? Dan is het superleuk om je lief te verrassen met de audioventskalender om samen in de kerstsfeer te komen. Aftellen tot kerst is zo helemaal niet erg. Zelfs niet voor die kerstfreak, uh, je lief.

Foto: Etsy

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.