fbpx
Brouw nu je eigen biertje

Brouw nu je eigen biertje

De regen tikt op de auto terwijl je naar huis rijdt. Wat een week, denk je bij jezelf. Na al dat papierwerk en die telefoontjes kan je wel een borrel gebruiken. Je draait de sleutel in het slot, trapt je schoenen uit en loopt de woonkamer binnen. Je oog valt direct op je lief. Ze komt naar je toe lopen, overhandigt je een bierbrouwpakket en geeft je een dikke kus. ‘Omdat je het verdient!’ Wat een leuke verrassing.

Het lekkerste bier brouw je zelf

Als je zin hebt in bier, dan wil je een écht lekker biertje. Maar hoe tof is het als je dat lekkere biertje zelf maakt? Met het starterspakket van Brew Monkey leer je zo’n biertje brouwen. Gewoon thuis, in je eigen keuken.

Het pakket van Brew Monkey bevat vers verpakt en geschroot mout, hop en gist. Het zijn verse ingrediënten, endat proef je in je eindresultaat! Verder zit er in dit pakket een vergistingsemmer met tapkraan, een waterslot en natuurlijk een heldere handleiding (in vier talen, voor de liefhebber).

Kijk verder even of je dit ook in huis hebt: 2 pannen van 8 liter, een vergiet, een kookthermometer en een roerspaan. Tot slot heb je nog 12 beugelflessen nodig en dan kan het brouwen beginnen.

Brouwen met Brew Monkey

Als je wilt leren brouwen, geeft Brew Monkey je een vliegende start. Brew Monkey biedt starterspakketten vanaf Basis tot en met Premium. Welke bierstijl kies jij: wit, weizen, blond, trippel of IPA? Of probeer ze gewoon allemaal:)

Naast de verse ingrediënten en verschillende keuzes is Brew Monkey duurzaam in gebruik. Zo is de vergistingsemmer herbruikbaar, waardoor je met je volgende bestelling alleen nog het ingrediëntenpakket nodig hebt.

‘Help, waar moet ik beginnen?’ Geen zorgen, want je kan gemakkelijk de handleiding volgen of handige video’s bekijken. Toch nog vragen of hulp nodig? Dan kun je Brew Monkey bereiken via WhatsApp en Messenger.

PS: Wees gewaarschuwd: Het kan maar zo dat je besmet raakt met het brouwvirus!

Video: Youtube

Het Bierbrouwpakket als origineel cadeau voor mannen én vrouwen

Is jouw lief gek op bier of heb je een goede vriend(in) die niet er geen genoeg van kan krijgen? Verras hem of haar met het Brew Monkey Bierbrouwpakket! Een super origineel cadeau (hint: ook voor de feestdagen ;)) met de beste prijs, sterke kwaliteit en snelle levertijd. Daar valt op te proosten! Met een biertje uiteraard. Heerlijk.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.