fbpx
Bekijk hier de leukste cadeaus voor Vaderdag

Bekijk hier de leukste cadeaus voor Vaderdag

Vaderdag is dé dag van het jaar om jouw vader in het zonnetje te zetten. Wij geven je 6 cadeautips voor Vaderdag, want ook tegen je vader kan je zeggen: ‘je bent een schat!’

1. Neem je vader mee suppen!

Checken hoe sportief jouw vader nog is? Neem hem mee suppen! Kies samen een leuke locatie uit, ga naar een supverhuur en ontdek een stad of natuurgebied vanaf de sup! Na afloop nog een lekker drankje doen op het terras en jullie dag is geslaagd.

2. Een relaxte hangmat

Wie wel eens een uurtje in een hangmat heeft gelegen weet het: het is lastig om wakker te blijven. Een leuk cadeau voor jouw vader die het wel verdient om eens te relaxen.

3. Ga off road

Daag je vader uit: ga samen off road! Zoek samen de grenzen op en scheur door de modder en heuvelachtige banen. Ga met je vader de uitdaging aan en ervaar het plezier van off road rijden.

4. Een ideale koelrugtas

Geen gesjouw meer met grote boxen, maar een comfortabele tas. Ideaal voor een langere fietstocht of wandeling en voor het strand.

5. Bierbrouwpakket

Geef je vader een nieuwe uitdaging: het brouwen van zijn eigen biertje. Met een starterspakket van Brew Monkey leert hij zijn eigen lekkere speciaalbiertje brouwen. Proost!

6. Huur een LEGO bouwpakket

Ga terug in de tijd en werk met je vader aan een groot LEGO bouwwerk. Huur een tof lego bouwwerk voor volwassenen, zoals het Colosseum of de London Skyline. Een leuke manier van puzzelen en quality time!

Een passend cadeau voor je vader

Je vader is een cadeau waard. Geef hem iets waarvan hij niet wist dat hij het nodig had (zoals zo’n heerlijke hangmat ;). Of neem hem mee op pad voor een nieuwe uitdaging. Zo geef je hem een herinnering met jou die hij niet snel vergeet. Maak er een leuke Vaderdag van!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.