fbpx
werk aan de muur

Geef eens Kunst en maak je woonkamer date-proof

Die ene muur in de woonkamer blijft maar zo leeg. Zo wit. Zo kaal. Telkens als jullie gezellig op de bank zitten valt je oog er op. Wat zou je er op willen hangen? Jullie hebben het er al eens over gehad, maar komen naar niet tot een besluit. Daarom een leuke cadeautip: geef eens een Werk aan de Muur. De grootste keuze muurdecoratie. Kies uit een collectie van meer dan 15.000 werken.

Die ene witte muur

Het houdt je kamer toch ergens een beetje ongezellig. De muren zijn zo kaal. Jullie hebben het al eens over foto’s gehad, maar ja: wie gaat die uitzoeken, kiezen en ook nog eens af laten drukken? Te veel gedoe. Maar bijna elk huis heeft wel zo’n muur. Je irriteert je er net niet genoeg aan om in actie te komen. Tot er iets hangt. ‘Dat hadden we eigenlijk veel eerder moeten doen.’

Hoe kies je een goed werk aan de muur?

Werk aan de muur geeft je een aantal tips om een goed werk aan de muur te kiezen. De keuze is reuze: de grootste collectie vind je bij Werk aan de Muur. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Kijk eerst goed naar de ruimte. Wat is allemaal aanwezig in de kamer (meubilair, stoffering)?
  • Welke kleuren zie je terugkomen (kleur van het vloerkleed, het bed, de bank etc.)?
  • Welke kleur vind je écht mooi?

Op basis van je antwoorden kun je eenvoudig in de kleurencollecties en kleuroptie in de zoekbalk op zoek naar een werk met die kleur(tint). Handig!

Kunst met een grote K

Okee, het klinkt misschien een beetje pretentieus: kunst in je woonkamer. Maar hoe vet is het om een mooi werk te hebben hangen dat sfeer geeft? En hee, het klinkt ook best interessant als je er nét iets meer over weet dan je date. Leuk om te geven dus!

Kunst voor aan de muur, de grootste collectie vind je bij Werk aan de Muur.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.