fbpx
Personaliseer een gaaf leren schort

Personaliseer een gaaf leren schort

Met een huisgemaakte cocktail in je hand geniet je van de zon. Je zit op de loungebank in de tuin en kijkt naar je lief die bezig is met het aansteken van de BBQ. Dit is een leuk moment om het leren schort dat je van de week voor hem bestelde cadeau te geven, denk je bij jezelf. Je pakt het pakketje uit de schuur en overhandigt het aan je lief. Hij bedankt je verrast met een kus en doet het leren schort over zijn nek. Dat staat ´m goed 🙂

Dit is het schort

Het leren schort van YourSurprise is perfect voor jouw lief. Met dit schort staat jouw lief stijlvol bij de BBQ of achter het keukenblok. Het schort is gemaakt van kwalitatief plantaardig gelooid volnerf buffelleer. Dit type leer geeft het schort een toffe natuurlijke uitstraling. Het schort is in lengte verstelbaar en heeft een comfortabele nekband, zodat die ook voor jou lief lekker zit.

Foto: YourSurprise

Extra leuk aan het schort bij YourSurprise: Je kan het personaliseren. Voeg bijvoorbeeld de naam van je lief en een quote die bij hem past toe, en maak een leuk design voor op het schort. Bij dat designstukje helpt YourSurprise jou. Je kan zelf de verschillende voorbeeld designs bekijken en een leuke uitkiezen. In je gekozen design type je de tekst en na het controleren kan je het bestellen! Na 2 dagen is het schort in huis en kan je het cadeau geven.

Check deze video om te zien hoe het schort voor je gepersonaliseerd wordt!

Video: YourSurprise

Geef het cadeau!

Laat je lief in stijl in de keuken of achter de gril staan. Verras hem met dit gave gepersonaliseerde schort van YourSurprise. Een leuk cadeau, wat door het gepersonaliseerde toch persoonlijk is. Wanneer je lief zijn unieke leren schort draagt zal die zich een echte kok voelen en altijd even aan je denken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.