fbpx
hippe koeltas rugtas strand jebenteenschat.nl

Vanaf nu hou je je hoofd koel met deze rugtas

Zand tussen je tenen, de zon op je bol en… een lauw biertje. Dat herken je vast wel. Je bent spontaan naar het strand gegaan voor een date. Gauw spullen pakken en de laatste twee biertjes uit de koelkast mee gegrist. Tegen de tijd dat je er aan toe bent een blikje open te trekken zijn ze warm. Daarom is de oplossing is een perfect cadeau om aan je lief te geven: een koeltas verpakt in een rugzak. Vanaf nu hou je je hoofd koel met deze rugtas.

Huh, een koeltas?

Inderdaad, een koeltas. Dat zijn al lang niet meer de enorme kisten die je kent van vroeger. Je weet wel, die enorme box waar je moeder mee liep te sjouwen als je ging zwemmen. Veel te vol geladen met kleffe bolletjes met kaas en een fles limonade. Zo’n box in een formaat waar je al over struikelt als je er naar kijkt. Die ouderwetse koelboxen zijn passé. Maar de hippe variant van nu slinger je in één beweging op je rug.

Koeltas in een nieuw jasje

Geen gesjouw meer met enorme boxen, maar een fashionable tas die comfortabel is in gebruik. Dat zijn de koeltassen van nu. Aan de binnenkant zit een dikke isolatielaag die je koude drankje goed koud houdt. Daar kun je natuurlijk ook een paar extra koelelementen uit de vriezer bij in doen. Je kiest een rugzak op formaat (neem je twee blikjes mee of drie grote flessen?), kleur (effen, print) en gebruik (veel vakken, extra borstband, bestek). We zetten een paar fijne exemplaren voor je op een rij.

Cool bag
Sunflake
Derby of Sweden
Frank Trending

Samen op avontuur

Als je je lief hebt verrast met zo’n hippe tas, kun je samen op avontuur. Wat dacht je van een romantische picknick of een fietstocht met de wind door je haar?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.