fbpx
jebenteenschat.nl aardappel twister

Let’s twist again: aardappels op een stokje

Met een glimlach op je gezicht bekijk je oude foto´s van de Efteling. Je droomt over de gezellige lampjes, de enge achtbanen waarin je de hand van je lief niet durfde los te laten, de Droomvlucht en de spectaculaire Aquarane watershows. Je bekijkt de gekste selfies met Holle Bolle Gijs, wat een lol hebben jullie daar gehad. Ineens zie je een foto van jou en je lief die smullen van een aardappeltwister. Bij het zien van de aardappeltwister begint je maag spontaan te knorren. Je kan de twister al bijna ruiken. Breng de herinnering in huis. Let’s twist again: aardappels op een stokje.

Tadaaa, de spiraalsnijder

Om je lief te verrassen met die lekkere snack uit de Efteling hebben we het ideale hulpmiddel voor je gevonden: potato twistersnijder. Met deze tool maak je in mum van tijd een stokje met een gedraaide aardappel. Je duwt het mesje in een aardappel en steekt er dan een satéstokje in. Leg je aardappeltwister in de oven of frituur. Binnen een paar minuten heb je een heerlijke krokante aardappeltwister.

Nu is het aan jou: paprikapoeder, provinciale kruiden of een goeie saus?

Zo werkt de spiraalsnijder

Wat anderen zeggen over de potato twistersnijder?

‘Verwachte een flutdingetje voor dit bedrag, maar het is gewoon een handig betaalbaar alternatief voor de wel handigere maar veel duurdere variant.’

‘Hij maakt mooie dunne schijfjes en het kan goed uit elkaar zodat je het kan frituren.’

‘Ziet er heel eenvoudig uit, is makkelijk te gebruiken en een erg leuke variatie op de gewone friet op de tafel.’

´Geweldig om even snel eens wat anders met een aardappel te doen wat er feestelijk en lekker uitziet.´

Onze ervaring: aardappeltwisters om je vingers bij af te likken

Wij probeerden het zelf, want het lijkt te mooi om waar te zijn. Met zo’n simpel stukje plastic zulke mooie twisters maken? Maar het is waar: het werkt als een tierelier. Het is net zo eenvoudig als het filmpje laat zien en de twisters komen goudbruin uit je frituur of oven.

Let's twist again: aardappels op een stokje met een spiraalsnijder
Let's twist again: aardappels op een stokje met een spiraalsnijder
Let's twist again: aardappels op een stokje met een spiraalsnijder
Let's twist again: aardappels op een stokje met een spiraalsnijder

Een date om van te smullen

Jij weet nu hoe je zelf heerlijke aardappeltwisters kan maken. Maak ze tijdens een gezellig avondje spelletjes spelen met je date. Als je dan verliest heb je tenminste je aardappeltwister nog…

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.