fbpx
de vragen die je nooit durft te stellen

De vragen die je nooit durft te stellen

Ze zijn er, hoe goed je relatie ook is: vragen die je niet stelt. Omdat je niet durft, omdat je niet wilt of simpelweg omdat je er niet op komt. De gespreksbox van Zoedt helpt je een handje.

Grappige vragen en ingewikkelde dilemma’s

Van dit vragenspel hoef je geen hele zware thema’s te verwachten. Zoedt houdt het luchtig. Er zijn twee categorieën: je hebt vragen en er zijn dilemma’s. Vragen als: Welke tic heb jij?, Wat is de vreemdste droom die je hebt gehad? of Je mag 1 dag een ander beroep kiezen. Welk beroep kies jij? geven je inzichten in je lief die je nooit eerder had. Veel thema’s die aan bod komen, zijn niet de alledaagse waar je het bij het ontbijt over hebt.

5 jaar op wereldreis of 5 jaar je droombaan?

Dan zijn er de dillema’s. Niet al te ingewikkeld, maar toch heerlijk om over te fantaseren: Je eigen vliegtuig met piloot of een vakantiehuis op je lievelingsplek? Goed voer om samen eens lekker over te babbelen bij de borrel.

Want dat is het, goeie borrelpraat. Verwacht geen hoogdravende zware gesprekken van de Zoedt-gespreksbox, maar wél gezellige gespreksthema’s die je zelf niet zou verwachten. Leuk cadeau om te geven voor ‘zo maar’.

Leuk cadeau om te geven voor ‘zo maar’.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.