fbpx
Ga off road, een date op vier wielen

Ga off road, een date op vier wielen

Ben je niet bang voor een beetje modder en een wild ritje door de heuvels en bossages? Daag je lief uit! Off Road rijden is de perfecte date voor jou en je lief. Leer samen off road rijden in Almere en leer de avontuurlijke kant van elkaar kennen. Hou je vast, geen gebaande paden voor jullie maar een ‘bumpy road’.

Zo ziet jouw Off Road date eruit

Je hebt je lief verrast met een originele date, jullie gaan off road rijden. Vandaag gaat het gebeuren. Met zenuwen in je buik gaan jullie op pad naar Almere. Je checkt nog even of je echt je rijbewijs in je portemonnee hebt. Achter het stuur zit je lief te glimmen van enthousiasme, hij lijkt nergens last van te hebben. Op locatie aangekomen zie je de imposante wagens al staan. Jullie krijgen een korte instructie. Je leert de technieken die je zo nodig gaat hebben om het parcours heelhuids af te leggen.

Tijd om op pad te gaan met de terreinwagen. Daar ga je. Een ruig terrein vol met steile hellingen, modder. Blijf ademen! Gelukkig is er eerst een instructeur bij. Na een korte voorbeeldronde is de beurt aan jou en je lief. Lachend zit je achter het stuur, dit is toch echt wel te gek! Je voelt de adrenaline door je lijf gieren. Na 2 uur rijden zit het er op. Hoe vet was dit! Nog gauw even een fotootje maken samen voor jullie collectie op de muur. Je stapt de auto weer in naar huis: wat voelt het vreemd en tegelijkertijd ook veilig om weer op het asfalt te rijden.

Fix het via Adventure Tickets

” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>Adventure Tickets is het perfecte platform om avontuurlijke en uitdagende dates te vinden. Ook jullie off road date kan je hier boeken. Ook andere avontuurlijke dates boek je hier: Van surfen en strandzeilen tot klimmen en autorijden, je kan het hier vinden. Adventure Tickets geeft precies aan hoe de activiteit eruit ziet en wat je nodig hebt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.