fbpx

De paden op, de lanen uit

Trek je stevige schoenen aan en knoop ze stevig vast. We gaan op pad. We gaan wandelen? Wandelen?! Inderdaad, wandelen.

Eigentijds en van alle tijden

Want wandelen is hartstikke hip. In Berlijn trekt jong en oud in het weekend de stad uit om te ontsnappen uit de drukte en de rust van het bos en platteland op te zoeken. Even geen duizenden stoorzenders op straat, geen mensen om je heen, geen razende trams en auto’s… Waarschijnlijk is dat ook de reden waarom niet alleen wij, maar de mensheid al honderden – wat zeg ik- duizenden jaren de benenwagen pakt om de gedachten te ordenen of een goed gesprek te hebben. En zeg nou zelf? Wanneer heb je nu twee uur lang de tijd om met elkaar te praten zonder afleiding?

Rondje Europa

Wanneer je te voet door Nederland trekt, ontdek je een totaal andere kant van ons kikkerlandje. ‘Het lijkt wel of je in het buitenland bent’ is een veelgehoorde kreet onderweg. Maar welk buitenland, dat verschilt per streek. Limburg brengt ons glooiingen in het landschap dat doet denken aan de Ardennen, een beekje in het bos bij Oosterbeek voelt als Frankrijk in de zomer en wie langs de Duitse grens oploopt, doet een klein rondje Europa.

Vind jouw ideale wandelroute

Strik je veters en vind hier een adembenemende route:
https://www.natuurmonumenten.nl/wandelen
https://www.ns.nl/dagje-uit/wandelen#/
https://www.anwb.nl/wandelen/nederland
https://www.wandelzoekpagina.nl/groene_wissels/lijst.php
https://www.wandelzoekpagina.nl/trage-tochten/lijst.php

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.