fbpx
Decemberdates: tijd voor elkaar in de drukke feestmaand

Decemberdates: tijd voor elkaar in de drukke feestmaand

Sinterklaas, kerstborrels, kerstdiners, eindejaarsborrels, Oud & Nieuw: voor je het weet raast december voorbij. De feestelijkheden volgen elkaar in rap tempo op. Aan het begin van het nieuwe jaar kijk je elkaar eens aan en besef je dat je elkaar amper hebt gesproken. Dat kan anders. In dit artikel vind je een gratis download en maak tijd voor elkaar in de drukke feestmaand.

Cadeaus, borrels en glitterjurken

Zeg nou zelf: december is heerlijk! Het is gezellig in de straten en cafés, mensen zijn wat milder naar elkaar en ein-de-lijk kan je je feestkleren weer uit de kast trekken. De feestjes volgen elkaar in noodtempo op. Je ziet familie die je al tijden niet hebt gesproken, kletst bij met je oma en verwent je ouders met een mooi en persoonlijk cadeau. Je spreekt af met vrienden om met een knalfeest het nieuwe jaar in te gaan, inclusief oliebollen, vuurwerk en champagne. Maar waar in al het feestgedruis vind je een fijn momentje samen? Een moment om even bij te kletsen, te luieren samen of met elkaar opgedoft de deur uit te gaan. Het schiet er gauw bij in. Tijd voor actie, ga op date in december.

Plan je dates voor het december is

Voor je het weet zijn beide agenda’s vol in de feestmaand. Het helpt daarom als je je dates al in november plant. Prik samen een paar data en blok ze in je agenda. Spreek met elkaar af dat daar echt niets overheen mag komen, ook niet als je schoonmoeder op hoge poten met allerhande verzoeken komt. Denk buiten de gebaande paden: op maandag kun je ook heerlijke dates hebben.

Met deze gratis printable prik je zes momenten in je agenda. Je spreekt af wat je wilt doen en wanneer. Print ‘m uit en hang ‘m aan de koelkast, zodat je er elke dag aan herinnerd wordt.

december dates

Doe kleine, fijne dingen

Het hoeft allemaal niet spectaculair. Natuurlijk, het is te gek om samen opgedoft naar een vet concert te gaan of chique te gaan eten. Maar een avondje pizzarette is net zo leuk en misschien wat makkelijker te organiseren. Of leer samen toffe latte art te maken, gewoon in je eigen keuken. Bedenk wat jullie beide leuk vinden.

Download ‘m nu: jullie decemberdates op papier

Maak tijd voor elkaar in drukke feestmaand en ga heerlijk samen op date. Download de printable nu en pak je agenda. Prik een paar data en bedenk samen wat jullie willen gaan doen. Hang ‘m op en verheug je op jullie quality time in december.

PS Extra leuk: verras elkaar met een date die de ander helemaal bedenkt en organiseert.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.