fbpx
samen schaatsen jebenteenschat

Superromantisch: samen schaatsen

Samen zwieren over het ijs, hoe romantisch is dat? In films lijkt het altijd zo makkelijk: een pirouette op links, een lift op rechts. De realiteit is vaak wat stunteliger, maar niet minder leuk om samen te doen.

Het echte werk: natuurijs

Het mooist is natuurlijk om met je lief te schaatsen op natuurijs. Met een dikke sjaal om en driedubbele sokken sta je in het begin wiebelig op het ijs van het meer waar je de zomer daarvoor nog samen ging picknicken. Natuurlijk sluit je af met koek en zopie – in de hoop dat iemand dat daar neer heeft gezet.

Op naar de ijsbaan

Nu de Nederlandse winters wat milder worden, zul je wat vaker uit moeten wijken naar een ijsbaan. Maar hee, dat is niet per se minder romantisch! Veel ijsbanen zijn mooi aangekleed met lampjes en leuke zitjes om de baan heen. Bovendien heb je wat meer comfort: er zijn stootkussens langs de kant (valt toch net iets zachter..), je hebt ruime zitgelegenheid om rustig je schaatsen aan te trekken en je spullen kun je achterlaten in een kluisje.

De leukste ijsbanen van Nederland

We hebben de leukste ijsbanen van ons land voor je op een rijtje gezet.:

Kijk voor een compleet overzicht van ijsbanen in ons land hier.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.