fbpx
Geniet samen van een bierproeverij

Geniet samen van een bierproeverij

Drinken jij en je lief wel eens een biertje samen? En zoeken jullie nog een idee voor jullie datenight? Dan is een avondje bierproeven perfect voor jullie! Ga op zoek naar een leuke locatie en geniet samen van een heerlijke borrel met speciaalbieren.

Zo ziet jullie date eruit

Je hebt gereserveerd voor een bierproeverij. Jullie zijn samen op de fiets gestapt om te genieten van een gezellige avond met nieuwe biertjes. Binnen in het biercafé zie je al schappen vol met verschillende biertjes. Je ruikt de heerlijke geur van vers getapt bier en kan niet wachten om te beginnen. Daar komt het eerste biertje aan! Een echte liefhebber vertelt vol vuur over het biertje dat je gaat proeven. Jullie nemen tegelijk een slok en genieten van de eerste slok van het eerste biertje. Je proeft de volle nootachtige en kruidige smaak van het bokbier en geeft het biertje een cijfer. Dit doe je ook bij de andere biertjes, want zo weet je aan het einde van de avond precies wat jouw favoriet was, maar leer je ook de (bier)smaak van je lief kennen. Bij het volgende biertje wordt een lekkere kaasplankje geserveerd die perfect past bij het frisse citrusachtige witbiertje. Na een paar biertjes is het héél gezellig en kletsen en lachen jullie genoeg. Na afloop lopen jullie vrolijk en een beetje aangeschoten met nieuwe bierkennis weer naar buiten. Nu crashen.

2 leuke locaties

Er zijn veel verschillende cafés die speciaalbieren hebben en kleine proeverijtjes aanbieden. Toch is elke ervaring weer anders. Jebenteenschat.nl geeft jou 2 leuke locaties die een bierproeverij met een extraatje aanbieden.

  1. Stadsbrouwerij De Drie Ringen. Deze stadsbrouwerij te Amersfoort leert jou meer over de geheimen van hun bier. Bij deze brouwerij geniet je niet alleen van hun biertjes, maar kan je ook een kijkje achter de schermen nemen tijdens een rondleiding door de brouwerij. Nog meer van Amersfoort zien? Volg een stadswandeling en duik in het brouwersverleden van de stad!
  2. Burg Bieren & Speciaalbier café de Hazeburg. In Ermelo vind je Burg Bieren: een bierwinkel met wel 3000 verschillende bieren van over de hele wereld! Naast de bierwinkel bevindt zich speciaalbier café de Hazeburg: het grootste biercafé van Nederland. Hier kan je al deze 3000 biertjes vinden en dat is een bezoekje waard! Wat aangeschoten na al die biertjes? Je kan nu ook overnachten bij de brouwer! Boek een Bier & Bed en geniet samen van een unieke ervaring.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.