fbpx
Een ontspannen date op het water

Een ontspannen date op het water

Ontdek wie van jullie de beste kapitein is, ga samen varen! Geniet met een drankje in je hand van de omgeving, de zachte bries door je haar, de zon op je huid en je lief aan het roer. Huur samen een boot en ga een dag heerlijk ontspannen varen.

Vergeet dit niet mee te nemen

Je gaat vandaag varen met je lief. Het beloofd een warme dag te worden. Je draagt zwemkleding onder je outfit en neemt voor de zekerheid badhanddoeken mee. Jullie hebben vooraf al een huuradres gebeld en een boot gehuurd. Zo kunnen jullie straks direct van start zonder een zoektocht naar een boot.

Lekker eten en drinken op de boot is niet onbelangrijk. Daarom vul je de koelrugzak met jullie favoriete drankjes, zelfgemaakte sandwiches en wat vers fruit. Als laatste pak je nog een zak heartbreakers, want daar zit lekker veel in. Eten komen jullie zo vast niet tekort. Voor de handigheid neem je papieren bordjes en bekers mee.

Tijdens het varen lijkt het je heerlijk om wat te zonnen en te lezen, dus ook de zonnebrand en je boek gaan in de tas. Verder pak je nog een bieropener, tissues, een picknickkleed, puzzelboekjes, je zonnebril en een box. Je checkt nog een keer of je alles hebt en stapt dan de auto in op weg naar de boot.

Zo ziet de vaardate eruit

Jullie zijn aangekomen, laden alle spullen uit de auto en lopen naar het uitgezochte bootadresje. De boot staat klaar en jullie spreken af hoelang jullie de boot mogen huren. Nadat de tassen in de boot zijn gezet, luisteren jullie kort hoe de besturing werkt en gaan dan van wal. Jullie genieten van het rustgevende water, de mooie omgeving en het lekkere weer. Na een tijdje varen, meren jullie aan bij een eilandje met ene klein strandje. Zittend op het picknickkleed wordt er genotenn van een koud drankje en een tussendoortje. Even later varen jullie weer verder volgens de aangegeven route. Onderweg wordt het sturen afgewisseld, zodat jullie beide aan wat ontspanning toekomen.

Op het einde varen jullie zo hard als maar kan door de smalle grachtjes, om de boot een minuut voor tijd binnen te varen. Nu nog even langs een friettent om een hapje te eten. Op weg naar de auto lachen jullie om hoe zij de boot bijna de bosjes in stuurde en hoe hij bijna in het water belande toen hij uit de boot stapte. Het was een heerlijk ontspannen dag varen.

Hier kan je prachtig varen

  1. De Biesbosch. Zacht stromend water, zingende vogels op de achtergrond en rust. Varen door de Biesbosch is perfect als je samen wilt genieten van de natuur. De Biesbosch is een beschermend natuurgebied, dus je mag niet met elke boot overal varen. Huur een geschikte stille boot bij Biesbosch-sloepenverhuur en geniet.
  2. Giethoorn. Dit toeristische dorpje bestaat bijna geheel uit water. Vaar onder de houten bruggetjes door, kijk rond naar de leuke boerderijen op veeneilanden en geniet ondertussen van de zon op je bol in het Nederlandse Venetië! Boek je boot bij Grachthof, volg een leuke route en kom uit op mooie vaarwateren in de natuur.
  3. Haarlem. Liever iets minder natuur en meer cultuur? Dan is Haarlem een gave stad om vanaf het water te verkennen. Geniet samen van overzichtelijke vaarroutes, de mooie binnenstad, oude molens, bruggen en verrassende natuur. Boek je boot in Haarlem bij Greenjoy.
  4. Loosdrechtse plassen. Een relaxte en rustige plek waar genoeg te zien is. Voor het ultieme vakantiegevoel in de natuur moet je op de Loodsdrechtse plassen zijn. Geniet samen van deze romantische vaarlocatie. Huur jullie boot bij Korvet Bootverhuur.
  5. Alkmaar. Deze stad is vanaf het water heel anders en zeker de moeite waard om eens te bewonderen. Alkmaar barst van mooie grachten met lage bruggetjes. Dat betekent veel bukken, maar dat maakt het een onvergetelijke ervaring. Huur een boot bij Alkmaarse bootjesverhuur.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.