fbpx
Stippel zelf een leuke fietstocht uit

Stippel zelf een leuke fietstocht uit

Het weekend is aangebroken en samen met je partner geniet je van een wijntje op de bank. Ondertussen denk je na over de plannen voor het weekend, want het hele weekend Netflix is zonde van het lekkere weer. Jebenteenschat.nl geeft je een leuk idee: stippel zelf een leuke fietstocht uit. Na zo’n fietstocht ben je lekker uitgewaaid en kan je ´s avonds heerlijk op de bank ploffen.

Zo maak je de beste fietsroute

Of je nou in een dorp of stad woont, een leuke fietstocht maken kan altijd. Het kan zijn dat je zelf een leuke route kent en die afgaat, maar iets nieuws is ook ontzettend leuk. Wanneer je zelf een fietstocht wilt uitstippelen zijn fietsknooppunten ideaal. Als je online zoekt op fietsknooppunten vind je genoeg sites die jou kunnen helpen met het creëren van een fietstocht. Kies zelf de provincie, plaats, afstand en de omgeving waarin je wil fietsen. Op deze manier kan je een leuke en nieuwe fietsroute uitstippelen en weet je waar je naartoe moet!

Kies de juiste dag uit

Gezellig samen fietsen, genieten van de omgeving, kletsen, de zon op je gezicht en een zacht briesje door je haar: de perfecte ingrediënten van een fietstocht. Check vooraf dus zeker de weersvoorspellingen, want regen tijdens je fietstocht wil je voorkomen. Regen en keiharde wind? Dan maar een andere keer. Zon en een lekker temperatuurtje? Heerlijk! Met een lekker weertje kan je extra genieten. Maar uhm, neem je regenjas voor de zekerheid mee, je weet maar nooit…

Handige tips voor je gaat fietsen

Je hebt een heerlijke dag gekozen om te gaan fietsen en hebt zin om te vertrekken. Het enige wat je nog moet doen voordat je van start gaat is je tas vullen met verschillende dingen. Een fietstocht is leuk, maar ook energiek, daarom wil je af en toe een korte break om even iets te eten en drinken. Vul bijvoorbeeld een grote fles met water, maak wat lunch klaar en neem je favoriete tussendoortje mee. Je kan uiteraard ook onderweg wat lekkers halen. Wie weet gaat je route wel door een stadje en kan je een lekker ijsje scoren.

Naast eten en drinken is het leuk om je (telefoon)camera mee te nemen. Je fietst namelijk vast langs mooie plekken waar je instawaardige foto’s kunt schieten!

Als laatste is de juiste outfit niet onbelangrijk. Misschien wil je in je leukste outfit op de foto, maar zorg ook dat het comfortabel is tijdens het fietsen. Een rokje dat steeds half omhoog waait wil je bijvoorbeeld niet.

Alles verzameld? Dan is het tijd om te genieten van een leuke, door jou uitgestippelde fietstocht!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.