fbpx
je eigen filmhuis thuis

Je eigen filmhuis in huis

Je hebt zin om samen een Franse film te kijken. Of een alternatieve documentaire. Of een lekkere trage film dit je meeneemt naar de plattelanden van Irak. Kortom: je hebt zin in het filmhuis. Maar je hebt géén zin om je knappe pak aan te trekken en de deur uit te gaan naar het filmhuis. De oplossing is Picl. Met dit online platform kijk je filmhuisfilms gewoon thuis. Hartstikke legaal en de opbrengst van jouw ticket gaat naar je lokale filmhuis. Win-win, noemen we dat.

Picl, wat is dat?

Picl is een initiatief van mensen die gek zijn op film. Dat kan van alles zijn, maar de selectie bestaat vaak uit Nederlandse cinema en arthousefilms. Inderdaad, het is een selectie. In samenwerking met 36 Nederlandse filmtheaters krijg je het mooiste aanbod van de allernieuwste premièrefilms en documentaires. Films die nu in het filmhuis draaien, stream je dus exclusief op Picl.

Best of both worlds: mijn eigen bank, chips en cola mét die ene arthousefilm die we graag wilden zien

Voor € 8,50 (de prijs van een bioscoopkaartje) krijg je 48 uur toegang tot een nieuwe film wanneer het jou uitkomt. Picl werkt super eenvoudig via je telefoon, laptop, pc of tablet. Zonder te downloaden! Later verder kijken? Picl onthoudt waar je gebleven was. En het wordt nog beter. Voor deze prijs krijg je niet alleen een super actueel en exclusief aanbod, maar steun je ook nog eens jouw favoriete filmtheater. 

Maak je avond compleet

Voor een lekker relaxte avond, bereid je natuurlijk vast wat voor. Zoek vast een film op Picl uit, reken ‘m af en zorg dat het klaar staat om te streamen. Scheelt een hoop frustratie van niet werkende techniek. Zet vast een fles wijn koud in de koelkast en hou de chips en popcorn in de aanslag. Een lekkere deken om samen onder te kruipen en jullie fijne filmhuisavondje thuis kan beginnen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.