fbpx
10 leukste cadeaus voor je partner

De 10 leukste cadeaus voor jouw partner

Een leuk cadeau voor je liefje, dat lijkt soms een onmogelijke opgave. Sokken zijn ontzettend 2010, de voorraad geurtjes is nog goed gevuld en je kunt niet nog een keer aankomen met een bos bloemen of een fles wijn. Wij helpen je graag met de 10 leukste cadeaus voor jouw partner!

Waarom geef je een cadeau?

Er zijn verschillende redenen waarom het geven van een cadeau waarde heeft. Allereerst maak je hiermee een fijne herinnering. Maak een mooi moment van het geven dat de ander zich nog lang herinnerd. Bovendien denk je telkens bij het zien van dit cadeau aan de ander.

Een cadeaus is een bevestiging van jullie liefde. Het is een indirecte uiting van jouw gevoel voor de ander. Voor sommige mensen is het geven van een cadeau, hoe groot of klein ook, een taal van de liefde (test hier welke taal jouw voorkeur heeft). Een cadeau is een uiting van jullie liefde.

Met een cadeau kun je jouw lief verrassen. Op je verjaardag of wellicht bij jullie jubileum verwacht je misschien een kleinigheidje. Maar zeg nou zelf, op een willekeurige maandagavond verwacht je toch geen geschenk? Het verrassingseffect zorgt voor extra waardering van jouw cadeau.

Wat is een leuk cadeau?

Wat jij precies een leuk cadeau vindt, is misschien persoonlijk. Toch zijn er wel een paar dingen die universeel zijn, die iedereen kan waarderen. Er zijn vier dingen die een cadeau verheffen tot een leuk cadeau:

 • Heldere boodschap
  Zoek een cadeau waarmee je letterlijk zegt ‘Ik hou van jou’, ‘Ik vind je leuk’ of ‘Je bent een schat’. Soms is het lastig om die woorden te zeggen, maar kan het cadeau het voor je doen. Dat geldt ook voor ‘Sorry’, want hee, dat moeten we ook allemaal wel ‘ns zeggen.
 • Persoonlijk cadeau
  Hier komt het aan op een beetje empathie: leef je in in de ander. Waar houdt ze van? Wat vindt hij leuk? Een cadeau dat jij misschien niet heel spannend vindt, is voor de ander een feestje om te krijgen. Ga na wat z’n interesses zijn, wat haar favoriete merk is of waar jullie mooie herinneringen aan hebben en geef een persoonlijk cadeau.
 • Een cadeau waar aandacht aan is besteed
  Het cadeau zelf is 1, maar hoe je het geeft en hoe het er uit ziet, maakt echt verschil. Geef een cadeau waar je oprecht aandacht aan hebt besteed en dat je met liefde in hebt gepakt. Een kaartje met een persoonlijke noot maakt het helemaal af!
 • Een geschenk waar je moeite voor hebt gedaan
  Kijk, een geurtje bestellen bij onze grote bolle blauwe vriend kunnen we allemaal wel. Maar waar vind je dat ene gesigneerde boek, die mooie ring of de exclusieve print van een fotograaf die je partner te gek vindt? Doe eens echt moeite voor een cadeau, zoek iets exclusiefs of bijzonders. Vertel het verhaal, maak er een mooi avontuur van en je cadeau krijgt extra waarde voor de ontvanger!

Hoe verzin je een leuk en origineel cadeau?

Tadaaaaa, natuurlijk zijn wij er om je te helpen! Op jebenteenschat.nl vind je talloze originele en fijne ideeën voor een cadeau voor jouw lief. Om uit deze selectie iets passends te vinden, helpt het om je in te leven in de ander. Wat vindt hij leuk om te kijken of om te horen? Welke merken spreken haar aan? Waar is hij helemaal gek op? Of wat is haar lievelings? Bedenk ook eens wat hij of zij nog niet heeft of wat er volgens jou nog mist. Dit brengt je ongetwijfeld op het juiste spoor.

Dit zijn de 10 leukste cadeaus voor jouw partner

Wij geven je de 10 leukste cadeaus om jouw partner of lief te geven:

 1. Schrijf een liefdesbrief
  Een appje dat je aan haar denkt, een tag op Insta, het lijkt de liefdesbrief van nu. Niets is minder waar. Er gaat niets boven een good old liefdesbrief. Stel jezelf maar eens voor. Je komt thuis in een leeg huis en op tafel ligt een envelop met jouw naam er op. Je bent verbaasd, opent de envelop en ziet dat het brief is van je liefje.
 2. Jouw allerlaatste notitieboek
  Dat ene idee even uittekenen, een boodschap opschrijven zodat je het niet vergeet of een hersenspinsel vastleggen zodat je het niet meer vergeet. Het kán ook wel digitaal, maar papier is handiger. Maar eerlijk is eerlijk, echt duurzaam is het niet. Geef daarom eens een Bambook cadeau, een notitieboek anno nu.
 3. De vragen die je nooit durfde te stellen
  Ze zijn er, hoe goed je relatie ook is: vragen die je niet stelt. Omdat je niet durft, omdat je niet wilt of simpelweg omdat je er niet op komt. De gespreksbox van Zoedt helpt je een handje.
 4. Een boek vol liefde
  Je wilt je partner graag vertellen hoeveel je van hem of haar houdt. Toch blijft het vaak bij een gewone ‘ik hou van je’, terwijl je eigenlijk meer wilt zeggen. Dus om je liefde te uiten verras je je partner met een zelfgemaakt boek vol met liefde.
 5. Puzzle in a bag: designpuzzels met fascinerend verhaal
  Wie dol is op puzzelen, weet dat veel afbeeldingen nogal uuh… saai zijn. Een berglandschap, een Disney-afbeelding: echt heel warm worden we er niet van. De bedenkers van Puzzle in a bag waren het zat en kwamen met een puzzel in een -jawel- zakje. Een puzzel van 1000 stukjes met een eigentijds verhaal en vet designjasje.
 6. Wijnfles met jullie eigen foto
  Met lege handen aankomen bij je date, dat is natuurlijk not done. Maar een random fles van de lokale slijterij is ook maar zo-zo. De oplossing: een fles wijnfles met jullie eigen foto! Die ene leuke foto van jullie eerste date, een screenshot van dat ene appje, of een foto van de plek van jullie volgende date: verras je date!
 7. Lekker luieren in een hangmat
  De zon prikt op je gezicht. Er waait een zacht briesje door je haar. Je deinst zachtjes heen en weer en vergeet alle dagelijkse beslommeringen. Je leest een paar bladzijdes uit je favoriete boek. Langzaam worden je ogen zwaarder. Je droomt weg naar een toestand tussen slapen en ontwaken en hoort de vogels op de achtergrond zingen. Lekker he, zo eindeloos luieren in een fijne hangmat. Een perfect cadeau voor je lief.
 8. De plek van jullie eerste ontmoeting
  De eerste ontmoeting met je lief. Misschien was het spannend, ongemakkelijk, spontaan of zelfs geweldig. Maar de plek en het moment waar alles begon blijft iets waar jullie samen aan terugdenken en over kunnen lachen. Hoe leuk is het om de plek van jullie eerste ontmoeting cadeau te geven?
 9. Neem jouw ‘Ik hou van je’ op en maak je eigen kunstwerk
  ‘Ik hou van jou’. De eerste keer dat je dat tegen elkaar zegt, vliegen de vlinders door je buik. Een speciaal moment! Maar ook na duizenden keren ‘Ik hou van jou’ tegen elkaar gezegd te hebben, kun je er weer een bijzonder moment van maken. Door jouw stem op te nemen en dat te visualiseren bijvoorbeeld.
 10. Jullie favoriete liedjes in een lijstje
  Dat ene liedje herinnert je aan die vakantie in Italië. Bij dat andere liedje denk je aan je lief, omdat zij dat altijd meezingt in de badkamer. En de hit van nu? Die staat op repeat in de auto.  Hoe leuk is het om jullie favoriete liedjes samen te voegen in een eigen playlist? Nog leuker is om het cadeau te geven!


Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.